Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Σέρρες : Αδικαιολόγητη η βιασύνη για τα LED

 


 

 

Στο ραδιόφωνο του Ε103 και στην εκπομπή της Μαρκέλλας Μικέλη φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  Ευθύμης Ραμπότας ο οποίος μίλησε για τον ρόλο και τις ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης στην εποχή του COVI-19 . Ο κ Ραμπότας αναφέρθηκε εκτενώς στην απόφαση της δημοτικής αρχής του δήμου Σερρών να ¨΄τρέξει ¨¨ τον διαγωνισμό για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με νέους λαμπτήρες LED . Ο κ Ραμπότας αφού ανέφερε οτι το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 14 εκατ ευρώ εκφράζοντας τις ενστάσεις του για την χρησιμότητα του έργου καθώς ανέφερε οτι με την


διαδικασία που επέλεξε η νέα δημοτική αρχή δεσμεύονται οι πόροι των δημοτικών τελών για τα επόμενα 12- 15 χρόνια .Σημείωσε οτι την επόμενη πενταετία αυτού του τύπου οι λαμπτήρες θα είναι πλέον τεχνικά ξεπερασμένοι . Αναρωτήθηκε γιατί υπάρχει αυτή η βιασύνη από την δημοτική αρχή και ειδικά σε μια περίοδο που τα πρωτεύοντα είναι άλλα. Τέλος ο κ Ραμπότας ανέφερε οτι θα ΄έπρεπε η δημοτική αρχή να υιοθετήσει το μοντέλο άλλων δήμων οι οποίοι προχωρούν σε ετήσια σταδιακή αντικατάσταση των λαμπτήρων με την χρήση ιδίων πόρων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.