Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Αριάδνη Παππαφωτίου : Όμως ΌΧΙ, κανενός το μυαλό δεν πάει στο πονηρό

 

Ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες προμήθειας χριστουγεννιάτικων στολιδιών από την ΚΕΔΗΣ . Θέτει η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ κ Αριάδνμη Παπαφωτίου  . Όπως σημειώνει ο στολισμός ολοκληρώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η ΚΕΔΗΣ ετεροχρονισμένα στις 14 Δεκεμβρίου προχώρησε σε απευθείας ανάθεση με την υποχρέωση του εργολάβου να στολίσει την πόλη , υποβάλλοντας και μελέτη
πως θα κάνει τον στολισμό

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
--Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ των Σερρών ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ στις 12 του μήνα ΟΜΩΣ η ανάθεση της ΚΕΔΗΣ σε εργολάβο ΓΙΑ ΝΑ στολίσει την πόλη, (και μάλιστα με υποχρέωση κατάθεσης ΜΕΛΕΤΗΣ για το ΠΩΣ θα την στολίσει), έγινε στις 14 Δεκεμβρίου(!! ) Δλδ ΠΡΟΧΘΕΣ!!
--Αυτή η ...ετεροχρονισμένη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση ύψους 18.000 ευρώ (σημειωτέον η 3η κατα σειρά για στολισμό!!), έγινε ΧΩΡΙΣ να προηγηθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος και άρα, ΧΩΡΙΣ να πετύχει έκπτωση η ΚΕΔΗΣ.
--Ψιλά γράμματα και το οτι τα εν λόγω στολίδια από τις 7/12 τα έχει παραλάβει από τις αποθήκες του Δήμου ΑΛΛΟΣ εργολάβος ( με άλλη απευθείας ανάθεση, 16.500 ευρώ) και στις 14/12 ήταν ήδη τοποθετημένα (από ποιόν?!), στις ΠΕΡΣΙΝΕΣ τους ΘΕΣΕΙΣ!!
--Μπέρδεμα?!
Όμως ΌΧΙ, κανενός το μυαλό δεν πάει στο πονηρό.
Εξάλλου διαμαρτυρήθηκε κανείς?
Δήμος Σερρών
(Οι φωτό είναι τραβηγμένες στις 13/12/2020 με τα στολίδια ήδη τοποθετημένα).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.