Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι πρόσφυγες ¨¨έρχονται ¨¨ και θα συνεχίζουν να ¨¨έρχονται ¨¨ στην πόλη

 


Παρά τις προσπάθεια της δημοτικής αρχής του δήμου Σερρών να βάλει ¨¨φρένο ¨¨ στην καθημερινή  μεταφορά προσφύγων  ( για βόλτα και αγορές )  από την δομή προσφύγων στο Κλειδί στην πόλη των Σερρών . Αυτό φαίνεται οτι δεν είναι εφικτό . Καθώς καθημερινά πρόσφυγες περιφέρονται στους δρόμους της πόλης . Σήμερα λοιπόν  Σάββατο 5/12 υπάρχει και φωτογραφία που δείχνει την δημοτική αστυνομία να επιβάλλει πρόστιμα . Τονίζουμε οτι έρχονται κάθε μέρα .Όμως προκύπτουν δύο ερωτήματα αν θέλουμε να δούμε την ουσία .

1. Τα πρόστιμα που επιβάλλονται βεβαιώνονται στην εφορία προκειμένου να πληρωθούν . Για να γίνει όμως απαίτηση πληρωμής πρέπει σε αυτους που επιβάλλονται τα πρόστιμα να διαθέτουν ΑΦΜ .Εχουν ???? .Γιατί αν δεν έχουν είτε πέσει πρόστιμο είτε οχι ένα και το αυτό .Εδω σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα δεν έχει πληρώσει το 70% των Ελλήνων .

2. Το Κλειδί απέχει από τις Σέρρες κοντά στα 60 χιλιόμετρα  συν του ότι οι προσφυγες δεν διαθέτουν μέσο μεταφοράς ,πράγμα που σημαίνει οτι κάποιος τους μεταφέρει . Επομένως αν αυτό είναι παράνομο πρέπει να βρεθεί αυτός που τους μεταφέρει και να κινηθούν οι διαδικασίες. Εκτός και αν όλα όλα γίνονται νόμιμα καθώς προβλέπονται .Οπότε ... τα σχόλια δικά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.