Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Μαθήματα ¨¨ δημοσιων σχέσεων ¨΄ από την δημοτικη αρχή ????

 


Άνθρωπος με πολλά χρόνια παρουσίας στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Βισαλτίας κ Θανάσης Μασλαρινός γνωρίζει την ¨΄τέχνη ¨¨ της επικοινωνίας .Η εισαγωγή με αφορμή την πρόσφατη απόφαση με την οποία για την καλύτερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων κατά το 2ο κύμα του κορωνοϊού το Κ.Υ. Νιγρίτας εξοπλίστηκε με ένα πλήρες σύγχρονο ISO BOX . Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας έσπευσε να ευχαριστήσει τον υπουργό υποδομών και μεταφορών  κ Καραμανλή διότι με δική του απόφαση  πραγματοποιήθηκε η προσωρινή παραχώρηση του οικίσκου τύπου container στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας.

Μετά από λίγες ώρες ο δήμος Βισαλτίας με νέο δελτίο τύπου διόρθωσε το αρχικό και έσπευσε να συμπεριλάβει στις ευχαριστίες όλους τους βουλευτές του Ν Σερρών .  Τώρα τι μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο ανακοινώσεις δεν γνωρίζουμε  αλλά να έγινε λάθος στο πρώτο  αποκλείεται γιατί όπως προκύπτει από το έγγραφο η παραχώρηση έγινε απο το υπουργείο υποδομών και το έγγραφο φέρει την υπογραφή του κ Καραμανλή  .Να υποθέσουμε λοιπόν οτι κάποιοι δυσαρεστήθηκαν ζητώντας μερίδιο στην δημοσιότητα ????

  Αλλά για την αλήθεια των γεγονότων ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

 

 

 
 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.