Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Νοσοκομείο Σερρών : Ανέλαβαν δράση Τσιόδρας - Γκάγκα


Ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων από τον κορονοιο στην ΠΕ Σερρών έχουν σημάνει συναγερμό στο υπουργείο υγείας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτη Καρίπογλου ο  κ Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Ενώ τον όλο  συντονισμό έχει αναλάβει η πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ Γκάγκα η οποία στα μέσα της εβδομάδος βρέθηκε στις Σέρρες .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ  Ο Κ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗς ΔΙΚΤΥΩΣΗς

Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Τσιόδρας συνεχίζει τη δράση του για το νοσοκομείο Σερρών , σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε .
Συνομίλησε διαδικτυακά με τους γιατρούς μας , που παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν όρθιο το νοσοκομείο και ήδη αναλαμβάνει η καθηγήτρια κυρία Γκάγκα τον συντονισμό .
Προσωπικά ευχαριστώ τον κ καθηγητή για τη συνέπεια και εύχομαι να συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ανώδυνη έξοδο από αυτή τη λαίλαπα που μας κατατρώει σωματικά και ψυχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.