Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Σερρών : Περίσσεψαν τα καλά λόγια από την Αριάδνη Παπαφωτιου


 Περισσεύουν τα καλά λόγια της Αριάδνης Παπαφωτίου για την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τα κονδύλια της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ για την δημιουργία 2 ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σερρών 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

--Ο
Δήμος Σερρών
έμπρακτα στηρίζει το Νοσοκομείο μας, με την ΔΩΡΕΑ ΔΥΟ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕΘ πλήρως εξοπλισμένων, προσφορά που συνοδεύεται από την αγορά συμπληρωματικών Ιατρικών μέσων όπως Μόνιτορ εντατικής παρακολούθησης και αναπνευστήρων, καθώς και 1000 στολών προστασίας Covid για το προσωπικό.
--Η Δωρεά είναι ύψους 110.000 ευρώ, από τα χρήματα που φέτος θα δινόταν για την "Πολιτεία των Ευχών", την οποία με ομόφωνη χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ αναβάλλαμε, λόγω των ειδικών και τραγικών συνθηκών που επέβαλλε η πανδημία στην περιοχή μας.
--Ως #ΔΥΝΑΜΗ_Σερραίων στηρίζουμε ολόθερμα την πρωτοβουλία αυτή.
--Στην τηλεφωνική επικοινωνία που με πρωτοβουλία του είχε μαζί μας σήμερα ο Δήμαρχος, τονίσαμε την ανάγκη
1) οι αγορές του υλικού να γίνουν με διαφάνεια και αξιοπιστία και
2) ζητήσαμε να προστεθεί στην Δωρεά και ένας ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ εφόσον το Νοσοκομείο μας δεν αποκατέστησε τις ελλείψεις του σε αυτούς.
-----------------------------------------------
Είμαστε στο πλευρό των Ιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Σερρών στον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν για να σώσουν ανθρώπινες ΖΩΕΣ, κάτω από συνθήκες μεγάλων ελλείψεων και συστημικών αδυναμιών.
Η φωνή τους, φωνή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.