Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Φτωχοι ¨¨ συγγενείς οι Σερραίοι επιχειρηματίες στην επιστρεπτέα προκαταβολή

Με βάση τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Υπουργείο Οικονομικών, προχωρήσαμε σε μία πρώτη που επεξεργασία των στοιχείων της επιστρεπτέας
προκαταβολής.( 1 μέχρι 4 )
Στο σχετικό πίνακα παρουσαζονται οι πεντε (5) πρώτοι νομοί που εισέπραξαν τα περισσότερα και οι (5) πέντε τελευταίοι νομοί με τα λιγότερα . Η κατάταξη έγινε με βάση το κριτήριο:
"ΥΨΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ".
Η πρώτη αυτή η προσέγγιση όπως θα διαπιστώσετε ,δείχνει ότι η ενίσχυση της επιστρεπτεας προκαταβολής κατευθύνθηκε στους πλούσιους νομούς, με υψηλό ΑΕΠ .κατα κεφαλή.
Αντίθετα ψυχούλα φαινετα να εισέπραξαν οι φτωχοί νομοί της χώρας που γίνονται φτωχότεροι με την κρίση.
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!
1) Κυκλάδων.
2) Δωδεκανήσων.
3) Ζακύνθου.
4) Κερκύρας
5) Αττικής
ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
1) Φωκίδας.
2) Σερρών.
3)Γρεβενών.
4) Καρδίτσας
5) Ευρυτανίας.
Την μεγαλυτερη απορρόφηση, όπως ήταν φυσικό,είχαν τα Ξενοδοχεία και η Εστίαση που εισέπραξαν το 44% της συνολικής εισπρακτεας προκαταβολής (1 έως 4 )
Στις μέρες αυτές η εταιρεία μας (F.B.S) πραγματοποιεί έρευνα για την αποτελεσματικότητα .των μέτρων ενίσχυσης και υποστήριξης των επιχειρησεων με αναφορά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ διάσταση του θέματος .
 
 

Δημήτριος Καμπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.