Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Σέρρες : Κορονοιος - Οι ¨¨Ιατρικές θέσεις ¨¨¨του Κώστα Μπούμπα κατά του εμβολίου


 Στο
ΕΝΑ Channel  φιλοξενήθηκε ο Σερραίος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ Κώστας Μπούμπας . όπως μας ενημερώνει ο βουλευτής με δελτίο τύπου πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με το νέο εμβόλιο κατά του κορονοιου . Μεταξύ των επιχειρημάτων του κ Μπούμπα αλιεύω την τοποθέτηση του << Τα mRNA (messenger -αγγελιαφόροι) είναι Νέας Τεχνολογίας.Δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά τους, γιατί είναι διαφορετικά από αυτά του παρελθόντος. Δεν έχουν αποδυναμωμένο ιό. Προσπαθούν να αφυπνίσουν το κύτταρο, να αναγνωρίσει την πρωτεΐνη όπου προσκολλάται σ'αυτά, με την ακίδα του ο ιός για να τα μετατρέψει σε ξενιστές.>>

Βεβαίως είναι δικαίωμα του καθενός να τοποθετείται θετικά ή αρνητικά αλλά 

Το ερώτημα είναι με ποιο γνωστικό υπόβαθρο ο βουλευτής   μπαίνει και στα χωράφια της ιατρικής επιστήμης και μάλιστα καταθέτει και εξειδικευμένες ιατρικές απόψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Κ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

Είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σ'ένα εμβόλιο - αστραπή! Ποτέ άλλοτε στην Παγκόσμια Ιστορία της Ιατρικής, δεν είχαμε εμβόλιο σε διάστημα λιγότερο, απο 3 χρόνια ! Τα εμβόλια όπως και τα φάρμακα είναι και στα Χρηματιστήρια! Οι μετοχές τους  διακινούν δισεκατομμύρια!! Θέλει χρόνο και αναλυτικές επιστημονικές μελέτες! Τα mRNA (messenger -αγγελιαφόροι) είναι Νέας Τεχνολογίας.Δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά τους, γιατί είναι διαφορετικά από αυτά του παρελθόντος. Δεν έχουν αποδυναμωμένο ιό. Προσπαθούν να αφυπνίσουν το κύτταρο, να αναγνωρίσει την πρωτεΐνη όπου προσκολλάται σ'αυτά, με την ακίδα του ο ιός για να τα μετατρέψει σε ξενιστές. Μην βιάζεστε! Γι'αυτό και οι εύλογες απορίες! Απόσπασμα απο την εκπομπή "Εξελίξεις"με τον - δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηεμμανουήλ (ΕΝΑ channel) απέναντι στον Dr. Ειδικό Πνευμονολόγο- Εντατικολόγο κ. Χάρη Τριανταφυλλίδη. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.