Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Αριστο μπες στο μαγαζι και κλειστο - Corona Christmas 2020


H χαρά εκδοτών, καναλαρχών, επιδημιολόγων και πάσης φύσεως αχρείαστων εμπλεκόμενων είναι η διαφαινόμενη παράταση του lockdown έως την 1 Απριλίου του 2021.

Ήδη τα media όλο του κομματικού φάσματος προετοιμάζουν το κλίμα του εγκλεισμού ώστε οι πολίτες να μαντρωθούν επί μήνες, να παρακολουθούν τα χαζοκάναλα και να διαβάζουν τις ανοησίες των ασύντακτων συντακτών από τους οποίους έχει γεμίσει το διαδίκτυο. Σ΄αυτή τη κατεύθυνση είναι και οι παρεμβάσεις του Σύριζα στη καθημερινότητά μας. Στη κατεύθυνση της αποχαύνωσης. Μόνο σε αποχαυνωμένους πολίτες πρέπει να απευθύνεται ο πολιτικός αρχηγός που προτείνει ως υπουργό Υγείας ένα πρόσωπο που υποστηρίζει ότι η Covid-19 δεν μεταδίδεται με τη θεία μετάληψη γιατί μας προστατεύει η Παναγία, ο Χριστός, ο Τζιμ Ανταμς και ο Πεπίτο.

Σ΄αυτό το σημείο μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι οι οξυδερκείς της Κουμουνδούρου κατέληξαν στη πρόταση τη Λινού επειδή τη τελευταία στιγμή αρνήθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος (δια πάσα χρήση) την τιμητική πρόταση που του έκανε ο Τσίπρας να είναι αυτός ο κοινής αποδοχής υπερυπουργός Υγείας. Ο Προκόπης ήτο έτοιμος να αναλάβει έναν ακόμη θεσμικό ρόλο αλλά τη τελευταία στιγμή οπισθοχώρησε επειδή φοβήθηκε μη κολλήσει Corona εξαιτίας των πολλών ραντεβού που έπρεπε να κάνει καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr με τη διασπορά του κορωνοϊού να μην εμφανίζει σημάδια ανάσχεσης, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, και το σύστημα υγείας να δοκιμάζει μετωπικά τις αντοχές του, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, στο τραπέζι μπαίνει ήδη η παράταση του lockdown πέραν της 30ής Νοεμβρίου.

(Θα μας πάνε καροτσάκι έως 1 Απριλίου 2021. Μπορεί και την 21η. Μπορεί και την 31 Αυγούστου 2021 και βλέπουμε).

https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.