Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Ηράκλειας : ¨¨Καζάνι που βράζει ¨¨΄η παράταξη Κουτσάκη


 Έχει και τα καλά της η καραντίνα . Καθώς όπως μαθαίνω η επιβολή της λειτούργησε ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της μεγάλης έντασης που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης Κουτσάκη στο δήμο Ηράκλειας . Μερίδα δημοτικών συμβούλων τα έχει με τον δήμαρχο καθώς κάποιες αποφάσεις του  ρίχνουν ¨΄νερο στον μύλο ¨¨¨. Όλων όσων τον κατηγορούν οτι  αποφεύγει την ρήξη με το παρελθόν  . Ήδη οι αμφισβητίες  έχουν αρχίσει να διαχέουν σενάρια εύρεσης αντικαταστάτη του  . 

Βέβαια όπως μαθαίνω αυτό που διαφεύγει των αμφισβητιών του δημάρχου είναι οτι ο Γιώργος Κουτσάκης δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Πράγμα που σημαίνει οτι αν έχει αποφασίσει να μην επαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο . Θα πολιτευθεί αγνοώντας το πολιτικό και εσωπαραταξιακο κόστος με ότι αυτό σημαίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.