Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Σερρών : Διαδικτυακη ..κόντρα Αριάδνης......... Σωτηρίας


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μεταφερθεί η αντιπαράθεση της δημοτικής συμβούλου Αριάδνης Παπαφωτίου ,με την αντιδήμαρχο κ Σωτηρία Πάνου . Θυμίζουμε οτι η ¨¨κόντρα ¨¨ των δύο κυριών ξεκίνησε από την καταγγελία της κ Παπαφωτιου για το πρ'ογραμμα της τηλειατρικής .Στις καταγγελίες απάντησε η κ Πάνου που έκανε λόγο για φθηνή αντιπολίτευση από μέρους της κ Παπαφωτίου .

Και εκει που κάπου είπαμε το θέμα έξηξε λάδι στην φωτιά έριξε δημοσιευμα τοπικής εφημερίδας το οποίο σύμφωνα με την κ Παπαφωτίου είναι συκοφαντικο για την ίδια και το διακινεί η κ Πάνου .

Διαβάστε τι έγραψε η κ Παπαφωτίου 

 

Πρακτικές για κλάματα...
--Με πληροφορούν φίλοι μου οτι μία Αντιδήμαρχος, στέλνει σε συνδημότες μας με προσωπικά μυνήματα στο Messenger, ένα κατα παραγγελίαν "άδειο" και συκοφαντικό δημοσίευμα (εφημερίδας που έχει στενές σχέσεις με τον Δήμαρχο), για την κριτική που άσκησα στο θέμα της "Τηλε-ιατρικής"!!
--κ. Δήμαρχε, μην σπαταλάτε την ώρα σας στέλνοντας εκατοντάδες μυνήματα στους σκεπτόμενους συμπολίτες μας, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Ξέρουν. Και την παράταξή σας κι εμένα. Δεν χρειάζονται στημένα "βοηθήματα".
--Καλύτερα να τους πληροφορήσετε οτι χθες το Δημοτικό Συμβούλιο, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ως άσκοπο το κονδύλι που ετοιμάζατε για "συνδρομή σε πλατφόρμα Τηλε-Ιατρικής".
--Αφοσιωθείτε στο έργο για το οποίο πληρώνεστε με Δημοτικό χρήμα και θα είμαστε στο πλευρό σας. 
 
---------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.