Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μήπως έρχεται για να ¨¨τραβήξει αυτιά ¨¨¨ ??????

 


Διαβάζω το δελτίο τύπου της αντιπεριφέρειας Σερρών οτι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Ευρεία σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας και τον συντονισμό των οργάνων ελέγχου για την καταπολέμηση της διασποράς του covid-19 παρουσία του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελου Μπίνη, στη Βόρεια Ελλάδα.

Ανατρέχω λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας 

 
<< Για πρώτη φορά συστήνεται στην Ελλάδα μια ενιαία και ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει τα απαιτούμενα εχέγγυα ανεξαρτησίας και αμεροληψίας, σύμφωνα με τις καλές διεθνείς πρακτικές και τις απαιτήσεις του διεθνούς δικαίου.Η Αρχή αναλαμβάνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων πέντε βασικών ελεγκτικών δημόσιων φορέων (Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων, το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Μεταφορών), καθώς και της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς.>>

Οπερ σημαίνει οτι είναι μια αρχή η οποία ελέγχει την λειτουργία των διαφορων φορέων του δημοσίου .

Αν αυτό συνδυαστεί με την προ ημερών επίσκεψη του υπουργού προστασίας του πολίτη . Διαπιστώνω οτι στις Σέρρες έρχονται επικεφαλής φορέων που έχουν την αρμοδιότητα και ευθύνη τήρησης των μέτρων απαγόρευσης .Επομένως αναρωτιέμαι μήπως τελικά κάτι δεν κάνουμε σωστά τόσο ώς πολίτες όσο και αρμόδιοι φορείς ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.