Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Παραιτήσεις ζητά ο Αστέριος Δουβίτσας


 Δριμύ κατηγορώ κατά της δημοτικής αρχής εξαπολύει ο δημοτικός σύμβουλος Αστέριος Δουβίτσας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκότοπου . 

Ο κ Δουβίτσας κάνει λόγο για αδιαφορία από μέρους της δημοτικής αρχής  ενω ζητά την παραίτηση του αντιδημάρχου που έχει την αρμοδιότητα υγείας

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΔΟΥΒΙΤΣΑ

Αγαπητοί συνδημότες μου η κατάσταση ακόμα χειροτερεύει με την πανδημία. Η σημερινή μου ανάρτηση θα είναι λίγο αιχμηρή και με αίσθημα αγανάκτησης απέναντι στους τοπικούς διοικούντες και κυρίως σε αδαής και άσχετους ανθρώπους πάνω στον τομέα υγείας που δυστυχώς για την τοπική μας κοινωνία κατέχουν διοικητικές θέσεις. Για ακόμη μια φορά με την αδιαφορία τους αφήνουν εκτεθιμενους συνανθρώπους μας που ήδη μπορεί να κινδυνεύουν ή να κινδυνευσουν τις επόμενες ημέρες. Το μόνο πράγμα που σκέφτονται και κάνουν είναι δημόσια ευχαριστήρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μια κατάσταση την οποία ζούμε δεν χρειάζεται τόσους πολλούς πολιτικούς επαίνους, απεναντίας χρειάζεται ταπεινοτητα, εγρήγορση και αποτελεσματικότητα στοιχεία τα οποία αυτοί δεν έχουν ούτε στην άκρη του κεφαλιού τους. Ολη η κοινωνία της Νιγρίτας το γνωρίζει αλλα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος υγείας κυριως είναι εξαφανισμενοι. Για ακομη μια φορά ζητώ δημόσια την παραίτηση του αντιδημαρχου υγείας του δημου μας. Ολο το αίσθημα αγανάκτησης οφείλεται στα δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχτηκα σήμερα σε σχέση με το συμβαν που κατηγγειλα εχθές στην κυρία Μωραιτη δημοσια αλλα παρόλο που έχουν περάσει περίπου 2 εικοσιτετραωρα δεν έχει γίνει καμια ενέργεια από κανέναν. Που είναι η πολιτεία? Που ειναι η υγειονομική περιφέρεια? Το συμβάν δεν ειναι στην πόλη της Νιγριτας ειναι σε περιφερειακό χωριό του δημου μας και πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση με τεστ διότι υπαρχουν ήδη δύο ακομη θετικά κρούσματα και όσο περνάνε οι μέρες ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί πολύ γρήγορα. Ζητώ απο τους συνδημότες μου εάν παρουσιάσουν συμπτώματα και όσοι παρευρέθησαν στο άσχημο γεγονός της κατάληξης ενός συνδημοτη μας, να μεταβούν άμεσα σε σημεία που γίνονται τεστ για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.