Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Εισηγήσεις στον Τσίπρα να θυμίσει τα… έργα Σημίτη


Στο περιθώριο της αξιοποίησης Ντόκου και Διαμαντοπούλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Αξιωματική Αντιπολίτευση υπάρχουν φωνές που εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα να επιχειρήσει να αξιοποιήσει πολιτικά τη συγκυρία.

 

Και να φέρει στο προσκήνιο τα… έργα και τις ημέρες της οκταετίας Σημίτη, που έχουν καταγραφεί με αρνητικό αποτύπωμα από την πλειοψηφία των πολιτών, ενώ εντείνουν… πάθη εσωκομματικών ισορροπιών, τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο Κίνημα Αλλαγής.

 

Οι θιασώτες της εισήγησης της παραπάνω στρατηγικής προς τον Αλέξη Τσίπρα, εκτιμούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός μονάχα κερδισμένος μπορεί να βγει σε επίπεδο εντυπώσεων, καθώς αρκετά στελέχη της περιόδου Σημίτη, που και σήμερα διατηρούν ρόλους και θέσεις στον δημόσιο βίο, έχουν… εκκρεμότητες, που προκαλούν αντιδράσεις στους πολίτες.

 https://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.