Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Απόλλων Παραλιμνίου : Φιλική νίκη στην Αγκαθιά


Πρωταθλητής στα φιλικά παιχνίδια αναδείχθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου
κερδίζοντας στη Βέροια 2-0 την Νίκη Αγκαθιάς. Αυτή ήταν η 12η νίκη για την μοναδική εκπρόσωπο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής σε σύνολο δεκατεσσάρων φιλικών αγώνων (έχει και δύο ισοπαλίες).

Το παιχνίδι με την Νίκη Αγκαθιάς (ομάδα 2ου ομίλου Γ εθνικής) ήταν η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη που την επόμενη Κυριακή, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα υποδεχθεί τον Άρη Αβάτου. Στο 50ο λεπτό ο Δημήτρης Ηλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (τον κέρδισε ο Καρυοφύλλης) άνοιξε το σκορ ενώ στο 75ο λεπτό ο Μάδη Νταλίπ με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. «Τα πήγαμε αρκετά καλά. Η αλήθεια είναι ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Καραμπετάκης.

Απόλλων Παραλιμνίου: Μαδένης, Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Κουτζαβασίλης, Ζαφειρίδης, Γκούμας, Λιάρας, Χατζάκος, Μελισσόπουλος, Καρυοφύλλης, Ηλιόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακίδης, Φυλακτούδης, Πάνος, Γεωργιάδης, Κούτλας, Κιουσεκτσίδης, Λαδόπουλος, Νταλίπ και Κοντός.

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.