Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Δικηγορικος σύλλογος Σερρών : Περι πληρωμένων αθέμιτων διαφημίσεων


Επειδή βλέπω αρκετές διαφημίσεις σε συγκεκριμένα sites θέλω να επισημάνω για ακόμη μια φορά στους συμπολίτες μας ότι οι δικηγόροι που ανήκουν στον δικηγορικό σύλλογο Σερρών έχουν πλήρη επάρκεια και μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε ζήτημα , που αφορά οποιονδήποτε τομέα του Δικαίου .

Απευθυνθείτε λοιπόν σε δικηγόρους της πόλης και του νομού μας και να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν .
Απαξιώστε εντελώς τις πληρωμένες και αθέμιτες διαφημίσεις συγκεκριμένων δικηγόρων άλλων πόλεων που πουλάνε στον τόπο μας φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Ο δικηγόρος κρίνεται στην πράξη , στο ακροατήριο , στην συνέπεια και στην αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει και όχι από τη βιτρίνα που εμφανίζει .
Τέλος οφείλω να σημειώσω και τούτο . Ότι πολλοί ακόμη ανεπάγγελτοι εμφανίζονται ως δικηγόροι και προσφέρουν δήθεν νομικές υπηρεσίες . Δεκάδες συνάνθρωποί μας έχουν πέσει θύματα τέτοιων απατεώνων .
Για όλα τα παραπάνω , τις επόμενες ημέρες ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών θα εκδώσει σχετικά έντυπα πιστοποίησης που θα υπάρχουν σε κάθε δικηγορικό γραφείο των μελών μας .
Η μάχη με τις αθέμιτες και τις παράνομες πρακτικές είναι διαρκής και μόνο στόχο μας αποτελεί η προστασία των συμπολιτών μας .
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.