Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Αμφίπολης : Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα χωριά του Δήμου Αμφίπολης.

Στην έδρα του Δήμου, στο Ροδολίβος, πραγματοποιήθηκε στις 11.00 π.μ. επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου από τον Δήμαρχο Στέργιο Φραστανλή, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ιωάννη Στρατή, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίπολης και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ροδολίβους καθώς και από μαθητές των σχολείων.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χάρης Κατσάρας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και λιγοστοί πολίτες λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας covid-19.
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμφίπολης αναφέρει :
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Πρωτόγνωρες οι συνθήκες εορτασμού λόγω της πανδημίας ωστόσο δεν λησμονούμε να τιμήσουμε όλους τους ήρωες και ηρωίδες που αγωνίστηκαν και πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Αιωνία η Μνήμη τους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.