Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τσίπρας ποντάρει στα social media για… ροκάνισμα της κυβέρνησης


Μετά την αλλαγή λογότυπου και… Γραμματέα στο κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να περπατήσει διαφορετικά τους επόμενους μήνες.

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός και σημερινός Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατανοεί ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε σημείο καμπής, και προσδοκά να εκμεταλλευτεί τυχόν φθορά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω των δραματικών εξελίξεων στην οικονομία και τα εργασιακά.

 

Καθώς λοιπόν διαπιστώνει ότι στα συστημικά ΜΜΕ βρίσκει κλειστές πόρτες, λόγω και των πολλών μετώπων που άνοιξε, εξαιτίας συνεργατών του, την περίοδο της πρωθυπουργίας, στρέφεται στα social media.

 

Και επιχειρεί να συγκεντρώσει και πάλι μια ομάδα κρούσης, αντίστοιχη εκείνης που τον οδήγησε στην πολιτική επικράτηση του 2015, και την κατάληψη της εξουσίας για πρώτη φορά. Κάτι ωστόσο που φαντάζει δύσκολο, λόγω της απογοήτευσης που προκάλεσαν ο ίδιος και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη νεώτερη γενιά στελεχών, την περίοδο της διακυβέρνησης.

 

 https://ysterografa.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.