Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα

Πολιτικό ατόπημα για να μην πω γκάφα ολκής τόσο από
τον δήμαρχο Δημήτρη Νότα όσο και από τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο Βύρωνα Μπάλτσιο στο θέμα της πρόσληψης γενικου γραμματέα στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά . Η πρόσκληση -προκήρυξη αναφέρει οτι υπήρχε προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15:00 . Ο δήμαρχος όμως με τηλεφωνική του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ  την Κυριακή 30 Αυγούστου ( μια μέρα δηλαδή πριν την λήξη προθεσμίας ) ανακοίνωσε οτι στην θέση προσλαμβάνεται ο κ Μπάλτσιος . Ο οποίος με δηλώσεις του την Δευτέρα (δεν γνωρίζω χρονικα πότε έγιναν οι δηλώσεις ) στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ  επιβεβαιώσε οτι θα είναι ο νέος γραμματέας .
Και οι δύο λοιπόν άνδρες δεν κράτησαν ουτε τα προσχήματα καθώς δεν ανέμεναν έστω και εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα .Και δεν ξέρουμε αν κάποιος που πιθανόν υπέβαλλε αίτηση αν προσφύγει καταγγέλοντας ως διαβλητη την διαδικασία τι τύχη θα έχει η καταγγελία του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.