Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Σιντικής : Η κ Ρόδη ¨¨ξέχασε ¨¨ τις καταγγελίες της ????

Στην θέση της  έμμισθης  Αντιδημάρχου Τουρισμού,
Ποιότητας Ζωής, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού και Αθλητισμού με θητεία από 01/09/2020 έως και 31/08/2021.Τοποθετήθηκε η δημοτική σύμβουλος κ Ρόδη Σουλτάνα . Θυμίζουμε οτι η κ Ρόδη ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και παραιτήθηκε στις 9 Μαρτίου 2020 . Τότε στην επιστολή παραίτησης της η κ Ρόδη μεταξύ άλλων ανέφερε οτι η επιλογή για την δημιουργία δομης προσφύγων  στο Κλειδι έρχεται σε πλήρη ΄αντίθεση με τις προσωπικές αξίες και πεποιθήσεις της .Καθώς όπως τόνιζε η μεταφορά προσφύγων στην περιοχή αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής . Βέβαια μέσα στους 6 μήνες που πέρασαν η δομή δημιουργήθηκε ( φιλοξενεί περίπου 1000 άτομα ) .
Τώρα βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι τι άλλαξε και η κ Ρόδη ανακαλεί στην ουσία τα όσα υποστήριξε .Καθώς επιστρέφει σε θέση ευθύνης . ίσως διαπίστωσε οτι τελικά οι προσφυγες και γενικά η δομή δεν αποτελούν απειλή για τους κατοίκους της περιοχής 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.