Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Νέα ¨¨τρικυμία ¨¨ από τις δηλώσεις του προέδρου


Δεν γνωρίζω αν το επιδιώκει αλλά ο πρόεδρος του
Αυτοκινητοδρομίου  κ Ματθαίου καταφέρνει σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του να ¨¨ ανάβει φωτιά ¨¨ . Στην σημερινή εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη όπου φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων κ Αραμπατζής . Παρενέβη ο κ Ματθαίου προκειμένου να απαντήσει στα όσα είπε ο κ Αραμπατζής για το αυτοκινητοδρόμιο . Ο κ Ματθαίου ανακοίνωσε οτι ο δήμος προχωρά σε διαγωνισμό για την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή . Και κάπου εκει ο κ Αραμπατζής έβαλε δύσκολα στον νεαρό αυτοδιοικητικο . Καθως του υπέβαλλε το ερώτημα τι θα παραχωρήσει ο δήμος στον ιδιώτη επενδυτή. Ο κ Ματθαίου παραδέχθηκε οτι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει πλάνο για την αξιοποίηση του αυτοκινητοδρομίου . Αλλά όταν θα υπάρξει πρόταση τότε θα κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο .Μάλιστα όπως συμπλήρωσε αυτό μπορεί να γίνει στο τέλος της τετραετίας δηλαδή μετά από τρια χρόνια. Μια δήλωση που ¨¨αδειάζει ¨¨ την δημοτική αρχή καθώς σε δηλώσεις του ο δήμαρχος έχει δώσει το περίγραμμα της πρότασης  .

6 σχόλια:

  1. Δεν αναφέρθηκε στην πρόταση αλλά στον διεθνή διαγωνισμό. Μάθετε να ακούτε. Και μη γράφετε ότι κατεβάζει η κούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oτι να'ναι . Λυπάμαι πραγματικά. Οτι του κατέβει του καθένα λέει και έρχεται κάποιος άλλος και τα ανερεί. Τέτοια προχειρότητα. Ανευθυνότητα. Αν είστε ανεπαρκείς κάπου παραιτηθείτε δεν είναι κακό. Αν δεν έχετε επιχειρήματα να αντικρούσετε κάποια ερώτηση μην βγαίνετε απ'αυθείας στη τηλεόραση . Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους τρολαρει ο πρόεδρος ακόμη δεν το καταλάβατε; και δεν εννοώ τον Δήμαρχο αλλά την παράταξη του 11%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afiste enan anthropo na doulepsei epitelous. O protos proedros stin istoria tou autokinitodromiou pou den voutikse to xeri sto meli. Alla ksexasa EINAI nearos KAI den kserei eno oi alloi ikseran. Sygnwni gia ta greeklish Alla grafw apo laptop apo souidia pou den exei ellinikous xaraktires. Xairetismata stis omorfes Serres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκε μετά από εντολή του Χρυσάφη. Η βλακεία όμως είναι του Αλέκου που τον βάζει να μιλάει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KALO PAIDI ALLA TORA TELEYTAIA TO EXEI XASEI GIATI KANEI GROUP ME ALLOYS KAI TON PARASYROYN ENO APO PISW TON 8ABOYN.
    PROSEXE FILE GIATI APO KONTA ERXETAI H PETRA, POLY KONTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.