Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Διαψεύδει ο Θανάσης Μασλαρινός τα σενάρια περι κορονοιου

Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος
Βισαλτίας βάζει τέλος στα σενάρια παραπληροφόρησης ( όπως γράφει ). Καθώς κάνει γνωστό οτι όλα τα μέλη της οικογένειας του έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορονοιου και όλα ήταν αρνητικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Δυστυχώς η παραπληροφόρηση και ειδικότερα σε αυτούς τους καιρούς είναι κάτι πολύ άσχημο. Φυσικά και το να νοσήσει κάποιος από covid-19 αυτές τις μέρες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τις τελευταίες ώρες και με όλα αυτά που ακούστηκαν η οικογένεια μου μπήκε σε μια διαδικασία να κάνει το σωστό και να μην γίνει η χθεσινή τελετή με πολύ κόσμο καθώς υπήρχε η υποψία. Τι λογικότερο και υπεύθυνο ειδικότερα τις μέρες που ζούμε. Ο χαμός του αγαπημένου μας πατέρα, παππου, συζύγου και θείου δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοιο γιατί από χθες έχω ακούσει τα απίστευτα. Μάλιστα ακόμα και εμείς η οικογένεια δεν μπορούσαμε να είμαστε παρών εκεί δίπλα. Για να σταματήσει όλος ο χαμός που έχει γίνει να ενημερώσω πως όλη η οικογένεια έχει υποβληθεί σε τεστ και όλα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Όλο αυτό ήταν μια κίνηση πρόληψης.
Φυσικά πρέπει όλοι να προσέχουμε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.