Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αμφίπολης : Σύλληψη 23χρονου διακινητη παράτυπων μεταναστών

Στη σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών
προχώρησαν χθες το απόγευμα στα Κερδύλια Σερρών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 23χρονο Ιρακινό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται ακόμη ότι για τον 23χρονο εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Το απόγευμα της Τρίτης  εντοπίστηκε όχημα να κινείται στην Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος  των Κερδυλίων προκειμένου να ελεγχθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, συνολικά 5 αλλοδαποί από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.Προχώρησαν στη σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών .Πρόκειται για 23χρονο Ιρακινό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται ακόμη ότι για τον 23χρονο εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.