Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

SEREXPO : Εμπορικη έκθεση ή φεστιβαλ τραγουδιού ????

SER-EXPO 2020Έρχεται σε ένα μήνα και κάτι η 6η SEREXPO ,και τις
τελευταίες δύο ημέρες έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων για τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στις 4 ημέρες που θα διαρκέσει . Αυτό ρε σύντροφοι σε λίγο δεν θα είναι εμπορική έκθεση αλλά φεστιβάλ τραγουδιού .



ΥΓ : Για το κόστος των εκδηλώσεων να μην ρωτήσουμε γιατί εδώ και 5 χρόνια που γίνεται  η SEREXPO  το ερώτημα έχει τεθεί πολλάκις και από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου (θυμίζουμε την επιστολή Καλαιτζιδη )  αλλά απάντηση δεν δόθηκε ποτέ 

1 σχόλιο:

  1. Γκρίνια, γκρίνια και πάλι γκρίνια! Γιατί γινεται (οτιδήποτε), γιατί δεν γίνεται, πόσα δίνουμε, γιατί δίνουμε πολλά, γιατί δίνουμε λίγα, γιατί η Πάολα κι όχι η Άντζελα, γιατί εδώ κι όχι εκεί, γιατί τώρα κι όχι τον άλλο μήνα, γιατί πέντε μέρες κι οχι τρεις, γιατί τρεις κι όχι εφτά, γιατί το διοργανώνει τούτος κι όχι κείνος, έ-λε-ος!! Είναι άλλο ο έλεγχος κι άλλο ο καταγγελτικός (και στείρος) λόγος από "μπουχέσες" του πληκτρολογίου! Ανοίξτε λίγο ορίζοντες, δείτε τι γίνεται και πέρα από τα Άνω Καμενίκια!! Μια πόλη σε νιρβάνα, αυτό σας αξίζει! Κανένα όραμα, καμία δράση, καμία εξέλιξη! Μόνο "μουχαμπέτια" από υπερθεματίζοντες τεμπελχανάδες στους καφενέδες. Ε όχι, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη, θα είμαστε όλοι εκεί για να σας μπούμε στο μάτι! Και κάτσετε εσείς στην πόρτα να μετράτε σαν γερο-Λαδάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.