Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Απάντηση Αγγελίδη στον Αλέξανδρο Χρυσάφη και στο βάθος ....στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο


Φαίνεται οτι η απόφαση του δημάρχου Σερραίων
Αλέξανδρου Χρυσάφη να μην απαντήσει στον πρώην δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη .

Αλέξανδρος Χρυσάφης : Γυρίζουμε την πλάτη στο χθες, κοιτάζουμε με αισιοδοξία το αύριο


Δεν ικανοποίησε τον πρώην δήμαρχο ο οποίος επανέρχεται βάζοντας όμως στο κάδρο και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ Σπυρόπουλο




Απάντηση του τέως Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη
στο δελτίο τύπου του κ. Χρυσάφη  με τίτλο
«Διάλογο δεν πρόκειται να ξεκινήσω με το χθες»

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας για το αντιπλημμυρικό έργο του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων και παπαγαλίζει, «για τα περί του χθες και ότι δήθεν διάλογο δεν πρόκειται να ξεκινήσει με το χθες», ο άνθρωπος που ασχολείται συνεχώς με το χθες, ο άνθρωπος του προχθές, ο άνθρωπος που με τη νοοτροπία του και τις πρακτικές του μάς  πάει δεκαετίες πίσω. Η προσπάθεια του                           κ. Χρυσάφη να χρησιμοποιήσει, χωρίς ντροπή, για το αντιπλημμυρικό έργο, ως εξιλαστήριο θύμα την προηγούμενη δημοτική αρχή, ευθυγραμμιζόμενος με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο, έπεσε στο κενό και μαζί της και ο ίδιος.

    Πέτρος Αγγελίδης

2 σχόλια:

  1. Δεν τον ξέρετε καλά τον Αγγελίδη. Δεν θα σταματήσει μέχρι να τον αποτελειώσει τον Χρυσάφη.
    Έκανε το λάθος ο Χρυσάφης να τον βάλει απέναντι του, ενώ μπορούσε να τον έχει για πάντα σύμμαχο δικό του.
    Τώρα είναι αργά για δάκρυα Αλέκο. Θα σε ρημάξει ο Αγγελίδης, είναι τόσο καλός, αλλά και πολύ κακός όταν τα βάζεις μαζί του άδικα και με ψευτιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένοντας με αγωνία τον έλεγχο των απευθείας αναθέσεις της εποχής Αγγελίδη, όχι μόνο στον δήμο, αλλά και στην πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες σχολικές επιτροπές, όπου εγένετο πάρτι.
    Αυτό ισχύει και για τον Σιαμάγκα και τον Ρίζο, διότι οι απευθείας αναθέσεις τους χωρίς έλεγχο και συν υπογραφή για το υψος των δαπανών από την τεχνική υπηρεσία, βρωμάει.
    Ελπίζω να το δημοσίευσετε, είναι σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.