Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Σύριζα Σερρών : Ατυχές το σχόλιο σας κ Αβραμάκη

Η «Αυγή» επιτίθεται σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του σε ...Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο
Σερραίος βουλευτής του Σύριζα αποκαλεί ¨¨καραγκιόζη ¨¨ τον αστυνομικό που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να χαιρετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη . Θα χαρακτηρίσω το σχόλιο για τον χαρακτηρισμό του αστυνομικού ως ατυχές γιατι από μια κίνηση που μπορεί έγινε και αυθόρμητα δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζεις καν . Να σημειώσω ότι ο βουλευτής δεν θυμάμαι να έδειξε ανάλογη ευαισθησία με φώτο που δείχνει αστυνομικό να χαιρετά τον ΙΒαν Σαββίδη .
Εκτός και αν το πρόβλημα του βουλευτή δεν είναι γιατί χαιρετούν οι αστυνομικοί επιχειρηματίες αλλά το ποιον χαιρετούν




Έχει χαθεί η μπάλα

1 σχόλιο:

  1. Μήπως είναι ο ίδιος ο χοντρομπαλάς αστυνομικός και στις 2 περιπτώσεις?Μήπως χαιρετά τον Μαρινακη από την χαρά του που υπάρχουν και άλλοι ομοβαροι με αυτόν?Μήπως πάλι χαιρετά τον Ιβάν για να τον ευχαριστήσει-που αν και χοντρομπαλάς-το κόμμα του ιβαν,ο ΣΦΥΡΙΖΑ,δεν τον έστειλε στο σπίτι του,μήπως και προσπαθήσει να αδυνατίσει,για να γλιτώσει το έμφραγμα η το εγκεφαλικό και ίσως να μπορέσει να εκτελέσει τα καθήκοντα του ,κυνηγώντας κανένα κλέφτη για παραπάνω απο 1,5 μέτρο σε 3,5 λεπτά και χωρίς να λαχανιασει?ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΓΡΑΦΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.