Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Δήμος Νέας Ζίχνης : Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ

Κατα πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Νέας Ζίχνης
ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ-ΟΤΑ» κατά 50.000,00 € με στόχο την αύξηση των εσόδων με την ενεργοποίηση και άλλων δραστηριοτήτων όπως εφαρμογή τουριστικού τρένου για την ανάδειξη του φαραγγιού του ποταμού Αγγίτη και την ανάδειξη των βραχογραφείων. 
 Ο Δήμος Νέας Ζίχνης θα καταβάλλει το ποσό των 40.000,00 € καθώς κατέχει το 80% των μετοχών και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το ποσό των 10.000,00 € καθώς κατέχει το 20% των μετοχών. 

  Μειοψηφούντος του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κου Μπούζιου Δημητρίου, ο οποίος ψήφισε «όχι» στην απόφαση αυτή. 

 Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κου Τσιτσιλίδη Δημητρίου, κου Πολυμέρη Παναγιώτη, κου Μήτρεντσε Πασχάλη και κου Βουβούση Απόστολου οι οποίοι ψήφισαν «όχι» με την παρατήρηση ότι έπρεπε να γίνει δια ζώσης συνεδρίαση με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς υπάρχει διαθέσιμος χώρος. 
Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κος Ντώνες Δημήτριος ψήφισε επίσης «όχι» συμπληρώνοντας ότι υπάρχει σκοπιμότητα για την δια περιφοράς συνεδρίασης καθώς τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν θα μπορούσαν να προσέλθουν-θεριζοαλωνιστές. 
 Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κας Τσολάκη-Γκιούνα Παρασκευής και Βαβλιάκη-Χαριζάνη Δάφνης, οι οποίες ψήφισαν «λευκό» στην απόφαση αυτή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί κρίνουν πως έπρεπε να γίνει δια ζώσης συνεδρίασ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.