Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Δήμος Σιντικής : 6+2 αντιδήμαρχοι

Η 1η Σεπτεμβρίου πλησιάζει και είθισται οι δήμαρχοι να
κάνουν αλλαγές στις αντιδημαρχίες, ή σε άλλες περιπτώσεις, να παραμένουν οι ίδιοι αντιδήμαρχοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Serres24.gr, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, προσανατολίζεται τις 7 αντιδημαρχίες να τις κάνει 8 και να προσθέσει καινούργια πρόσωπα. Από αυτές, οι 6 θα είναι έμμισθες και οι 2 άμισθες.
Συγκεκριμένα, θα προστεθεί η αντιδημαρχία Τουρισμού – Κοινωνικών Πολιτιστικών υποθέσεων, με νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει πρώτη φορά. Η αντιδημαρχία Οικονομικής Πολιτικής, μετατρέπεται σε άμισθη, όπως και η Αγροτικής Ανάπτυξης.
Όσο αφορά τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις θέσεις, οι πληροφορίες μέχρι τώρα θέλουν, 2 αντιδήμαρχοι να αλλάζουν και οι υπόλοιποι να παραμένουν στις θέσεις τους. Έτσι μαζί με την καινούργια αντιδημαρχία, την Τουρισμού – Κοινωνικών Πολιτιστικών Υποθέσεων, τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα, που μπαίνουν στο διοικητικό σχήμα.
Από τις 3 τοπικές αντιδημαρχίες, δηλαδή Σιδηροκάστρου, Πετριτσίου και Κερκίνης, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως 2 αντιδήμαρχοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, ενώ θα υπάρξει μια αλλαγή.
Την Δευτέρα 31 Αυγούστου, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.





 https://serres24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.