Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Δήμος Σερρών : Στη ¨¨γραμμή ¨¨ Αγγελίδη...... ο Βασίλης Τερζής

Μόνο βελούδινο δεν ήταν το πολιτικό διαζύγιο Πέτρου
Αγγελίδη με τον Βασίλη Τερζη πριν ένα χρόνο .Θυμάστε οτι η απόφαση του τότε προέδρου της ΚΕΔΗΣ να εγκαταλείψει την παράταξη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας  και να συστρατευθεί με τον Στέφανο Φωτιάδη είχε προκαλέσει την έκρηξη του πρώην δημάρχου οι δηλώσεις έδωσαν και πήραν ενώ στην  ουσία τον απέπεμψε από την θέση του προέδρου .όμως σήμερα μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ο κ Τερζής υιοθέτησε την άποψη Αγγελίδη οτι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να προχωρήσει σε μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΣ .Αφού όπως ανέφερε η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης δεν είναι καλή. Θυμίζοντας οτι προσφεύγει στην λήψη δανείου ύψους 1,7 εκατ ευρώ. Ενω και οι ανείσπρακτες οφειλές αγγίζουν τα 9 εκατ ευρώ .

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα είστε κολλημένοι με τον Αγγελίδη. Αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Ο κ.Τερζής έχει αρχηγό τον κ.Φωτιάδη τον οποίο εκπροσωπεί και στο Δημ.Συμβούλιο και όχι τον κ.Αγγελίδη. Εχει άποψη επιχειρήματα και λύσεις. Αυτός είναι και ο ρόλος της Αντιπολίτευσης. Απο τους πιό ενεργούς δημ.συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.