Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ελληνική ομάδα με Σερραίο ποδοσφαιριστή στη Γερμανία ψάχνει παίκτες – Προσφέρει δουλειά και σπίτι

Δουλειά στη Γερμανία και παράλληλα να παίξουν ποδόσφαιρο προσφέρει μια ελληνική ομάδα της Βαυαρίας.

Ο λόγος για την Ελλάς Μονάχου, μια πολύ δραστήρια ομάδα της ομογένειας στη Γερμανία, που έχει αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς και με συλλόγους στην Ελλάδα.
Τα πλάνα της ομάδας είναι μεγάλα και κάθε χρόνο προσπαθεί να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό.
Εδώ και μερικές ημέρες κάνει δημόσιο κάλεσμα σε ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα που επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν στη Γερμανία και παράλληλα να παίξουν ποδόσφαιρο.
Στην Ελλάς Μονάχου αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, Νίκος Αραμπατζής και ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Σωκράτης Ευαγγέλου.

Το σχετικό μήνυμα αναφέρει:

“Ψάχνουμε ενισχύσεις για την ομάδα μας από Ελλάδα !!
Προσφέρουμε δουλειά και δωμάτιο για διαμονή, για μια καινούργια αρχή!
Καλό θα ήτανε να έχεις Β1 στα γερμανικά, σίγουρα δίπλωμα αυτοκινήτου, πλήρες βιογραφικό αθλητικό και να έχεις παίξει τουλάχιστον Γ Εθνική και να μην έχεις σταματήσει το ποδόσφαιρο πάνω από 6
μήνες! Έχουμε οικογενειακό κλίμα και προσπαθούμε να λειτουργούμε υπό συνθήκες επαγγελματικές μίας και έχουμε αρκετούς παίχτες που έχουν παίξει σε υψηλές κατηγορίες, όπως τον Νίκο Αραμπατζή, Sokratis Evangelou, Chris Pitos , Sotos Xamos, Ferit Chousein Oglou και άλλα παιδιά με παραστάσεις στην Γ Εθνική Ελλάδος.

Και φυσικά οι στόχοι μας είναι να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθετί που κάνουμε. Θα χαρούμε λοιπόν για την ανταπόκριση σας”!


 https://www.thes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.