Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη :Φταίει ο χοντρος και ο Χατζηπετρής -όχι όμως ο Πέτρος Αγγελίδης

Τηλεοπτική κόντρα το βράδυ της Παρασκευής στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ
.Μεταξύ του αντιεπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και  του πρώην δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη ( θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε ) Όμως αυτό που εισέπραξα ως πρώτη εικόνα είναι οτι ο πρώην δήμαρχος αν και άσκησε διοίκηση 9 χρόνια εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν αλάνθαστος .Και για ότι στραβό υπάρχει σε αυτή την πόλη φταίνε οι άλλοι κατι σαν το τραγούδι του Λουκιανου 

4 σχόλια:

  1. Πως έβγαλες εσύ αυτό το συμπέρασμα ? Εγώ ακουσα στο δελτίο και τους δύο και κατάλαβα ότι ο Σπυρόπουλος προσπαθεί να θολώσει νερά ρίχνοντας τις ευθύνες τώρα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκατσε ο σμπίρος μου και παρακολούθησε τον διαλογο των δυο ανδρων χθες βραδυ και Μετα μου ειπε: ειναι με τα καλα τους οι 2 κύριοι??? βγαινουν να μιλησουν σε αυτον τον παρουσιαστη που παρατησε την ενημερωση του κοσμου και εκατσε 2 μηνες σπίτι για να παρει το επιδοματακι του covid-19??? (γελαει ο κοσμος)
    Λιγη ντροπη κυριοι. Και αντε αυτος δεν την εχει. Εσεις ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελίδη μια κουβεντα για το καλο σου θα πω . Τζάμπα χρόνο και σάλιο χαλάς. Είναι δυνατόν ποτέ ο πελάτης (καπετανιος) να μην υπερασπιστεί τον δικηγόρο του (Σπυροπουλο); Μην περιμενεις να βρεις το δικιο σου από αυτούς. Μια κλικα είναι ολοι αυτοι. Ο κοσμος μονο ξέρει. Ακου εξω, στην κοινωνια τι ονομα εχουν. Σε σενα μια χρονια λιγο χιονι επεσε και κοντεψαν να σε φανε για ένα ακραιο φαινομενο που κρατησε λιγες ωρες και δεν επαθε κανεις τιποτα. Τώρα καταστραφηκαν ολοκληρες περιουσιες, υπηρξαν ζημιες, ο κοσμος φωναζει, αλλα τα στοματα ερμητικά κλειστα. Ανοιγουν μονο για να φανε και να πιουν στα τραπεζωματα του αντιπεριφερειαρχη. Ασ’τους. Αυτοι γελοιοποιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτούς όμως εμείς τους ψηφίζουμε. Να ξέρουμε τι ψηφίζουμε και να μην κλαιγόμαστε πάντα μετά για τα δεινά. ΕΠιτέλους λογική πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.