Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Νόμιμο ΝΑΙ - Ηθικό ??????

Απορία επί της κριτικής των ΝΠΣΣτα άδυτα των μαύρων των βιβλίων εντρύφησε  ο σμπίρος μου
και ( προσκομίζοντας μου τα απαραίτητα έγγραφα )   έθεσε το διαχρονικό ερώτημα αν κάτι που είναι νόμιμο είναι και ηθικό 
Παραθέτω δύο περιπτώσεις οι οποίες ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ το τονίζουμε για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρερμηνείας .Αλλά στο κομμάτι του ηθικου ???

Περίπτωση 1η 
Είναι άραγε ηθικό θεσμικός παράγοντας να ¨¨εκμεταλλεύεται ¨¨  την δυνατότητα προβολής των θέσεων του για να υπερθεματίζει υπερ των συμφερόντων του εργοδότη του ???

Περίπτωση 2η .

 Είναι ηθικό θεσμικός παράγοντας που ο ρόλος του είναι να ελέγχει την εξουσία . Να ζητά ¨΄ρουσφέτι ¨¨ από την εξουσία που έχει να κάνει με το βόλεμα συγγενικού του προσώπου  ??? 


Βέβαια τα παραπάνω γραφομενα αποτελούν
 προϊόν μυθοπλασίας και Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορείτε να καταλάβετε επιτέλους ότι αναρτήσεις τύπου "ψίθυροι", "ο σμπίρος μου" κι ο ...χοίρος μου, μόνον εκνευρισμό προκαλούν σε μας τους επισκέπτες του site σας? Λέτε, λέτε, χωρίς να λέτε τίποτε! Αν τα γράφετε για τους 3-4 που ενδεχομένως κατοικοεδρεύουν πέριξ της πλατείας και πιθανόν να πιάνουν το υπονοούμενο, τότε κάλλιστα μπορείτε να κάνετε ένα κλειστό προφίλ σε κάποιο μέσο και να τα λέτε μόνοι σας, να τα καταλαβαίνετε μόνοι σας και να χειροκροτιέστε μόνοι σας! Εμάς μη μας ταλαιπωρείτε άλλο, γιατί θα μας ψαχνετε! Άσε δε που δίνετε την εντύπωση ότι πετάτε εκεί μια μπούρδα, έτσι για να γράψετε κάτι και να έχει κινητικότητα το site, ελλείψει ουσιαστικής ενημέρωσης και θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.