Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Νομικό προσλαμβάνει η ΔΕΥΑΒ

Δ.Ε.Υ.Α ΒισαλτίαςΟ Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Βισαλτίας,
προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης και νομικών γνωμοδοτήσεων σε θέματα που αναθέτει ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας, και αφορά παροχή υπηρεσιών με τιμολόγηση ανά μήνα.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

2 σχόλια:

  1. Λεφτά δεν έχουν νομικό θέλουν να προσλάβουν. Μάλλον πάλι κάποιο ρουσφέτι δημ.συμβούλου εξυπηρετούν (?). Οι ειδικοί σύμβουλοι πλέον είναι περισσότεροι και απο τους συμβούλους. Κάποιος θα θέλει να τακτοποιήσει κάποιο συγγενικό του ή φιλικό του πρόσωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφείο ευρέσεως εργασίας κατήντεισε ο Δήμος και η ΔΕΥΑΒ μόνο για ημέτερους βέβαια με παχυλούς μισθούς. Η νομικός που θα προσλάβουν πρέπει να έχει μηνιαίες αποδοχές πάνω απο 2.500 ευρω όταν για την Αντιπρόεδρο που είναι Λυκείου δίνουν 1600 ευρώ .Συνεχίζουν να προκαλούν αλλά δεν τους καίγεται καρφί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.