Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Δήμος Ηράκλειας : Ποιος θα ζητήσει συγνώμη από τον Κλεάνθη ???

Την παράταση κατά 6 μήνες της σύμβασης με τον
εργολάβο καθαριότητας αποφάσισε κατά πλειοψηφία η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ηράκλειας. Μια απόφαση που δικαιώνει πολιτικά τον πρώην δήμαρχο Ηράκλειας κ Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη .Καθώς η αναφερόμενη σύμβαση του δήμου με τον εργολάβο που είχε συναφθεί επι δημαρχίας του κ Κοτσακιαχίδη αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης στην προεκλογική περίοδο . Με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο κ Κουτσάκη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ Χαβαλε να καταγγέλλουν την διαδικασία σύναψης της σύμβασης .Μάλιστα προεκλογικά είχαν δεσμευτεί οτι αν κέρδιζαν τις εκλογές ( που τις κέρδισαν ) θα εξέταζαν εκ νέου τους όρους της σύμβασης .Σήμερα  9 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων όχι μόνο δεν κατήγγειλαν την σύμβαση . Αλλά δεν προχώρησαν τις διαδικασίες για την προκήρυξη νέου διαγωνισμού ( η υπάρχουσα σύμβαση λήει τον Σεπτεμβριο του 2020 ) .Με αποτέλεσμα χθες να προχωρήσουν στην παράταση της υπάρχουσας. Βέβαια όλα αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα από τον κ Κοτσακιαχίδη ο οποίος στην τοποθέτηση του ανέφερε
<<  θα ήθελα να τονίσω ότι ο κ. Χαβαλές Δημήτριος και ο κ. Δήμαρχος, λέγανε προεκλογικά ότι δεν είναι σωστή η σύμβαση για τους λόγους που ισχυρίζονταν τότε. Επίσης, έλεγαν ότι ο κ. Χαβαλές εκβιάστηκε και ψήφισε την απόφαση τότε. Ο κ. Δήμαρχος τότε έλεγε ότι η αποκομιδή θα γίνει με μέσα και εργάτες του Δήμου και έριξε μομφή κατά της διαδικασίας, ενώ ήταν καθόλα νόμιμη, ήταν διεθνής διαγωνισμός. Είχατε ένα χρόνο ολόκληρο να ξεκινήσετε νέο διαγωνισμό και σήμερα θα μπορούσατε να έχετε άλλο ανάδοχο. Αλλά είπατε τότε ότι με δικά μας μέσα (ο Δήμος θα κάνει την αποκομιδή). Κάνατε το αντίθετο ακριβώς από αυτά που λέγατε». 

 Το ακόμη ωραιότερο είναι οι ο κ Χαβαλες αναίρεσε τα όσα έλεγε προεκλογικά περι εκβιασμού λέγοντας στον πρώην δήμαρχο  << Εν μέρει έχετε δίκιο. Ήταν μια πολιτική τοποθέτηση >> .
Μήπως κάποιοι οφείλουν μια δημόσια συγνώμη από τον Κλεάνθη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.