Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Βασίλη έχετε γράμμα

serresbomb: Βασίλης Περδικίδης :10 Ερωτήματα προς την Ακαδημαΐκη ...Απάντηση στον Βασίλη Περδικίδη δίνει το site Ανεξάρτητος

 

 το Δημοσιευμα του anexartitos

To otavoice υπερασπίζεται την συνδρομή των 4.340€ που του δίνει ο Δήμος Σερρών

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα, ο Βασίλης Περδικίδης που υπογράφει ως εκπρόσωπος του otavoice.gr στην Βορεια Ελλάδα, προσπαθεί να υπερασπιστεί την συνδρομή των 4.340€/έτος που ζήτησε και του έδωσε ο Δήμος Σερρών.

Γράφει στην ανάρτησή του:

Είχαν μάθει κάποιοι στις Σέρρες και πανελλαδικά να αρμεγουν τους δήμους χωρίς να προσφέρουν τίποτα. To otavoice.gr τους χάλασε την σούπα. Ανεβασε το επίπεδο και έδειξε την γύμνια τους.
Τωρα πολεμούν με λάσπη να ανακόψουν την πορεία μας. Με ψεύτικα και παραπλανητικά στοιχεία έγιναν υπερασπιστές εργολαβικων site των Αθηνών.
Καλυτερα ας ανοίξουν τα στραβά τους και να διαβάσουν τι ακριβώς παρέχει στον δήμο Σερρών η σύμβαση με το otavoice.gr και μετά το συζητάμε.
Θα μπορούσα να τους καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά με ανύπαρκτους και αεριτζηδες δεν ασχολούμαστε.
Η ποιότητα της δουλειάς μας έχει αναγνωριστεί από όλα τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις 13 Περιφέρειες και τους 332 Δήμους που συνεργαζομαστε με απόλυτη καθαρότητα και διαφάνεια.
Η παρουσία μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις της χώρας ΔΕΘ-VERDETEC δείχνει ότι δεν είμαστε σφραγίδα ενημέρωσης να εκβιάζει αυτοδιοικητικούς και να μαζεύει ευρώ οπως και τα 2.1 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες που μας έχουν επιλέξει για την ενημέρωση τους τους αφήνουμε λοιπόν στον κατήφορο της ανυπαρξίας τους. Καποιοι και κάποιες έχασαν προφανώς το μέλι και αναζητούν νέες κυψέλες με βρώμικες τακτικές.
Η συνεργασία μας με τον δήμο Σερρών είναι πεντακάθαρη περιέχει ένα σύνολο ανταποδοτικών οφελών και μια καθημερινή ποιοτική προβολή.
Πιθανα κάποιοι να μην αντέχουν την πρωτόγνωρη δουλειά που γίνεται στην πόλη των Σερρών και να μας χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν την Δημοτική Αρχή που δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.
Η κοινωνία έχει μάτια και βλέπει!
Περδικιδης Βασιλειος.
Υπεύθυνος otavoice.gr Βορ.Ελλαδος.

Οφειλόμενη απάντηση γιατί η “Κοινωνία έχει μάτια και βλέπει”, αλλά δεν ξέρουμε τι καταλαβαίνει

Σ.σ. Ως site που θιγόμαστε επιχειρηματικά από την ενέργεια του Δήμου Σερρών να δώσει συνδρομή σε έναν ιστοτόπο ο οποίος βρίσκεται κάτω από εμάς (όσο και από άλλα site που έχουν έδρα τις Σέρρες και καλύπτουν με επιτόπια ρεπορταζ τις δραστηριότητες του Δήμου και δεν αρκούνται στην απλή αναδημοσίευση των Δελτίων τυπου που εκδίδει ο Δήμος Σερρών), οσο αναφορά την κατάταξη από τον παγκόσμιο οργανισμό καταμέτρησης alexa.com και ο οποίος δίνει σήμερα (25/7) στο otavoice.gr την θέση 2902 ενώ το anexartitos.gr βρίσκεται στη θεση 2.331 (571 θεσεις πιο πάνω) (δεν αναφερόμαστε και σε άλλα 3 σερραϊκά site που κι αυτά βρισκονται πολύ πιο πάνω από το otavoice) οφείλουμε μια απάντηση στα γραφόμενα του Βασίλη Περδικίδη.
Είναι δικαίωμα του otavoice και του κάθε otavoice να ζητά το όποιο ποσό θέλει, από όπου θέλει, με νόμιμο τρόπο. Δεν είναι όμως δικαίωμα του Δήμου Σερρών και κανενός που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, να δίνει αναιτιολόγητα το όποιο ποσό του ζητείται. Αν σε αυτό προστεθεί και ο αθέμιτος ανταγωνισμός αυτό καταντά …ποταπό.
Ο κ. Περδικίδης λέει στην ανάρτησή του πολλά κατά πάντων και…αοράτων, χωρίς να αποδεικνύει  τίποτα από αυτά που λέει (μιλά πχ για επισκεψιμότητα 2,1 εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών στο site που εκπροσωπεί στην Β.Ελλάδα). Μάλιστα παραπέμπει στους δύσπιστους στην σύμβαση με τον Δήμο Σερρών, λες και το θέμα είναι η σύμβαση, και όχι τα κριτήρια της ανάθεσης. (Αλήθεια γιατί δεν δημοσιοποιεί την σύμβαση αφού είναι τόσο σίγουρος για την αντιπροπωπευτική της αξία ως προς το ποσό της συνδρομής)
Αντιπαρερχόμαστε και την απειλή περί μηνύσεων, για “συκοφαντική δυσφήμιση”, καθώς ο ίδιος τους θεωρεί “ανύπαρκτους” και “αεριτζήδες”
Φτάνει να μιλά και για «Εκβιασμούς της Δημοτικής Αρχής», από ποιον και πως, αν έχει στοιχεία γιατί δεν τα βγάζει στην δημοσιότητα, το βήμα το έχει.
Μιλά για «ψεύτικα και παραπλανητικά στοιχεία έγιναν υπερασπιστές εργολαβικων site των Αθηνών» χωρίς να τολμά να αναφέρει ούτε ένα από τα site, ποια είναι τα παραπλανητικά στοιχεία και ποια είναι τα εργολαβικά site των Αθηνών που αναφέρεται;;;
Λέει ότι «otavoice.gr τους χάλασε την σούπα» ποια «σουπα» όταν είναι γνωστό ότι μεχρι τώρα κανένα site δεν πληρωνόταν συνδρομή από τον Δήμο Σερρών και αίφνης με την έλευση της νέας Δημοτικής αρχής οι «ευνοημένοι» είναι (τρια) site με έδρα της Αθήνα. Μάλλον το otavoice τους… έφτιαξε την σούπα (και τι…σουπα… gourmet), αφού ο Δήμος θα… αναγκαστεί(sic) να δίνει συνδρομή και στα site έστω και… «ψίχουλα» σε σχέση με την «αυτοκρατορική» συνδρομή του ιστοτόπου που εκπροσωπεί.
Βασίλιε Περδικίδη δεν μιλάνε για «σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.