Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αλέξανδρος Χρυσάφης :¨¨Φυγή ¨¨ προς τα εμπρός για το θέμα της κοιλάδας

Νέος δήμαρχος Σερρών ο Αλέξανδρος Χρυσάφης | Empisteutiko.grΜαίνεται η διαμάχη του
πρώην δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη και του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου για το θέμα των ευθυνών για τον χείμαρρο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων . Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου για το πρόγραμμα διανομής κάδων κομποστοποιήσης ερωτηθεις  ο δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης για την διαμάχη των δύο ανδρών .Όχι μόνο απέφυγε να τοποθετηθεί αλλά έδειξε οτι η δημοτική αρχή βρίσκεται στο σήμερα και την επόμενη μερα που απαιτεί εκτός των διαπιστώσεων και λύση . όπως έκανε γνωστό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνάντηση του με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα . Ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που θα δρομολογήσουν εκείνα τα έργα που θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα

1 σχόλιο:

  1. Αναφορικα με τις αποζημιωσεις για των ιδιωτων που επληγησαν απο τις παραλειψεις του πρωτου κ δευτερου βαθμου αυτοδιοικησης θα υπαρξει "φυγη προς τα εμπρος" με συντονισμο και των δυο θεσμων για αμεσο υπολογισμο, επιδικαση και καταβολη των αποζημιωσεων? Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.