Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ενα κορίτσι από το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Ενα κορίτσι από το μέλλον που θα μπορούσε να
αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του κέντρου-ΠΑΣΟΚ.
Σ΄αυτή τη συγκυρία η Ευα Καιλή δεν έχει αντίπαλο όσο αν η Φώφη Γεννηματά διατηρεί την ψευδαίσθηση εντός της ότι έχοντας παρκάρει στην Ευρωβουλή εκείνη και τον Ανδρουλάκη μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Στο μεταξύ η Εύα με ανάρτησή της στα social media αναφέρεται “στη πρωτοβουλία για ίδρυση του Κέντρου για την Τεχνητή Νοημοσύνη #C4AI_EP του Ευρωκοινοβουλίου, που υποδέχθηκαν θετικά συνάδελφοι μου από όλες τις παρατάξεις και επιτροπές, αναδείξαμε την ανάγκη η Ευρώπη να ηγηθεί της προσπάθειας για έναν ψηφιακό μετασχηματισμό έχοντας προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.
Δείτε κι εδώ
Μαζί με την Αντιπρόεδρο της ΕΕ Μ. Βέσταγκερ, τον Αντίπρόεδρο του OΟΣΑ #OECD Antony Gooch & τον Ειδικό Σύμβουλο Τεχνητής Νοημοσύνης στην ΕΕ από το CEPS, Andrea Reda σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα τέλη Ιανουαρίου 2020.
Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η πολιτική βούληση να παραμείνουμε σταθεροί στις Ευρωπαϊκές μας αξίες και την ανάγκη προστασίας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην ψηφιακή εποχή, χωρίς να υποκύψουμε στης σειρήνες ορισμένων άπληστων πολυεθνικών για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα μας, εκμεταλλευόμενοι την δικαιολογημένη αργοπορία για ισχυρό νομοθετικό πλαίσιο ως προς τις εκθετικά αναπτυσσόμενες τεχνολογίες.
Η πολιτική οφείλει να προστατεύσει πρώτα τους πολίτες και να απορροφήσει τις αρνητικές επιπτώσεις, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χώρος και χρόνος για προσαρμογή στις ανατροπές που συμβαίνουν.
Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική με σειρά σεμιναριών και ερευνών από την επιτροπή Επιστήμης και Τεχνολογίας, στην οποία έχω την τιμή να προεδρεύω με εξαιρετικούς συμβούλους της φημισμένης #STOA_ΕP European Parliament



 https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.