Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Ο Τσερβίστας ..ο Μασλαρινός και η....¨¨ Ιφιγένεια ¨¨

Με την φράση δεν θα γίνω η Ιφιγένεια  απάντησε ο
πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ Τσερβίστας στο δελτίο τύπου του δημάρχου Βισαλτίας στο οποίο γίνεται μια αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης .
Ο κ Τσερβίστας αν και επιβεβαίωσε τα περισσότερα από τα οικονομικά νούμερα που ανακοίνωσε ο κ Μασλαρινός τόνισε οτι αυτά χρησιμοποιούνται από την σημερινή δημοτική αρχή ως άλλοθι για να καλύψει την αδυναμία της να διοικήσει σημειώνοντας οτι η επιχείρηση αδυνατεί να εισπράξει τις οφειλές από τιμολόγια κατανάλωσης .Αφού καθυστερεί σημαντικά η έκδοση των λογαριασμών. Ενώ έκανε λόγο και για εκτίναξη των οφειλών της επιχείρησης προς του προμηθευτές .
 Για το θέμα λήψης δανείου χαρακτήρισε το ποσό των 920.000 ευρώ υπερβολίκο σημειώνοντας οτι με 300.000 η επιχείρηση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα .

2 σχόλια:

  1. Ολοι εναντιον ενος.ετσι δεν θα παει τιποτα μπροστα
    Μαζευτειτε ολοι και δειτε τι θα κανετε για το τοπο αντι να τσακωνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σε κάθε επιχείρηση στον ιδιωτικό τομέα όταν εκτοξεύονται τα΄ έξοδα ο ιδιοκτήτης άμεσα προβαίνει σε μείωση των δαπανών. Ετσι και η ΔΕΥΑΒ είναι επιχείρηση κάτι αντίστοιχο για μείωση δαπανών και όχι για εκτόξευση τ ων δαπανών όπως φαίνεται. Αλλωστε και ο Πρωθυπουργός είπε αν θυμάμαι καλά ότι όλοι οι μισθοί δημάρχων , αντιδημάρχων, αιρετών πρέπει να μειωθούν λόγω κωρονοϊου κατά 25% . Τι έγινε ξεχάστηκε αυτό. Ολοι θέλουν να βολευτούν και να καλοπληρώνονται σε κάποια δημ. επιχείρηση. Το αποτέλεσμα η αύξηση των δαπανών χωρίς ουσιαστικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.