Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έβαλε...... τρίποντο ο Σώτος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΜπήκαμε  στην 2η εβδομάδα της εποχής
κοροναιου και κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση θα πούμε οτι τις θετικές εντυπώσεις   με κινήσεις ουσίας κερδίζει  ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών Σωτος Κοτσαμπάς .
1ον .Τρεις μέρες πριν από την απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης καφε κ.λ.π με ανακοίνωση του έκανε γνωστό οτι οικειοθελώς αναστέλλει την λειτουργία της επιχείρησης του ως μέτρο προστασίας του ίδιου των εργαζομένων και των πελατών του.
2ον .Ως πρόεδρος των Επαγγελματιών ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός μέχρι στιγμής που ανταποκρίθηκε στην ανοιχτή πρόσκληση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Σερρών για υλική συνδρομή των μονάδων υγείας του νομού. Η ΟΕΒΕΣ Σερρών πρόσφερε 100 στολές στον νοσοκομείο και 50 στο ΕΚΑΒ
3ον : Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Σερρών ζητά  ο δήμος να προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων που θα ελαφρύνουν οικονομικά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων .Μάλιστα να πούμε οτι τα όσα ζητά ο κ Κοτσαμπάς τα έχουν υλοποιήσει ήδη πολλοί δήμοι στην Ελλάδα με πρώτο τον Κώστα Μπακογιάννη .
Τρίποντο έβαλε ο Σώτος αναφώνησε ο σμπίρος μου και δεν έχει και άδικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.