Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Σιντικής : Ειδική διαταγή για την αποκατάσταση κακοτεχνιών

Αποτέλεσμα εικόνας για ραγισμενα τζαμια Με ειδική διαταγή ο δήμος Σιντικής καλεί τον εργολάβο
του έργου τοποθέτησης νέων κουφωμάτων στο σχολείο του Πετριτσίου . Να προχωρήσει στην αντικατάσταση υαλοπίνακα που είναι ραγισμένος

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ειδική διαταγή



Το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά την εγκατάσταση των νέων κουφωμάτων παρατηρήθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου αλλά και την Υπηρεσία μας ράγισμα σε έναν εκ των υαλοπινάκων των νέων κουφωμάτων για το οποίο άμεσα η Υπηρεσία μας επικοινώνησε μαζί σας για την ανάγκη αντικατάστασής του. Το σπάσιμο δεν προήλθε από κακή χρήση ή εξωτερική φθορά αλλά λόγω προβληματικής τοποθέτησης. ε) Το γεγονός ότι παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες μας και τις προφορικές διαβεβαιώσεις σας για την άμεση αντικατάσταση του συγκεκριμένου υαλοπίνακα εδώ και μήνες δεν έχετε προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια, στ) το γεγονός ότι δεν έχει τελεστεί η οριστική παραλαβή του έργου ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ Εντός 10 (δέκα) ημερών από τη λήψη του παρόντος, να αποκαταστήσετε το πρόβλημα με το σπασμένο υαλοπίνακα. Η κακοτεχνία κρίνεται ουσιώδης και επικίνδυνη για λόγους ασφάλειας της χρήσης του κτιρίου και χρήζει άμεσης αποκατάστασης. H παραπάνω, αποτελεί Ειδική Διαταγή του άρθρου 159 παρ. 3 του Ν.4412/16. Κατά την παρ. 1 του άρθρου 160 του Ν. 4412/16 “ Αν ο ανάδοχος δεν εκπληρώνει τις συμβατικές του υποχρεώσεις ή δεν συμμορφώνεται με τις γραπτές εντολές της υπηρεσίας που είναι σύμφωνες με την σύμβαση ή το νόμο, κηρύσσεται έκπτωτος από την εργολαβία”. Στην παρούσα ειδική διαταγή, μπορεί να υποβληθεί ένσταση εντός ανατρεπτικής προθεσμίας (10) δέκα ημερών σύμφωνα με το άρθρο 159 παράγραφος 4 του Ν.4412/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.