Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Ξεκινούν οι βραδιές μουσικής στο Φουαγιε

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:15΄
Μουσικό σχήμα «Gold Stain»

Οι GOLD STAIN είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην πόλη των Σερρών το 2016. Την ιδέα για τη δημιουργία την είχε ο Χρήστος Μπούσδρος μαζί με τον Θανάση Πάντα, όπου σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή της Αγγελικής Βαγιάτα ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και υπόσχονται μοναδικά ταξίδια σε μουσικά μονοπάτια.
Η αγάπη τους και η ενασχόλησή τους με τη μουσική, καθώς και οι εμπειρίες και τα βιώματά τους, τους οδήγησαν στην απόφαση της δημιουργίας του σχήματος αυτού, μέσω του οποίου θα μπορέσουν να παρουσιάσουν στο κοινό ελληνικές και ξένες μελωδίες διασκευασμένες μέσα από την δική τους μουσική ματιά.
Εξαιρετικοί μουσικοί με γνώση, δεξιοτεχνία, καλλιέργεια και κέφι, ξέρουν να αγαπούν την τέχνη τους και να την προσφέρουν με απλότητα και μεράκι στους ακροατές κάνοντάς τους να αισθάνονται άνετα και όμορφα, αγγίζοντας την ψυχή τους. 

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21.15΄
«Όλα για τον έρωτα…»
Μουσική βραδιά με τους : Θοδωρή  Μπιτζίδη
και την Αγάπη Λουπάτατζη

Με αφορμή την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων και στο πλαίσιο των Μουσικών στο Φουαγιέ, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, διοργανώνει μια μουσική βραδιά με τίτλο «Όλα για τον έρωτα…»
Ένα μουσικό πρόγραμμα – αναδρομή στα ερωτικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου!
Θοδωρής Μπιτζίδης: τραγούδι και κιθάρα
Αγάπη Λουπάτατζη: τραγουδι
Αθανάσιος Πάντας: πιάνο
Θεόδωρος Ραντούδης: μπουζούκι
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21.15΄
βραδιά Karaoke με τους: Βίκυ Βογιατζόγλου και  Παύλο Αζναουρίδη

Ο Παύλος Αζναουρίδης είναι μουσικοσυνθέτης με σπουδές στο εξωτερικό στο εργαστήριο του ennio morricone. Γράφει κυρίως μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση και έχει πάρει πολλά βραβεία για τη θεατρική του μουσική όπως στο φεστιβάλ Ιθάκης και φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια είναι μέλος των Monie & Monie Conniente 
Η Βίκυ Βογιατζόγλου μεγάλωσε στις Σέρρες, με σπουδές στη μουσική, τη ζωγραφική και τη γραφιστική εργάστηκε ως γραφίστας για πολλά χρόνια ενώ ασχολήθηκε με τη μουσική από νωρίς παίζοντας μπάσο σε διάφορα σχήματα .
Συμμετείχε ως τραγουδίστρια σε μεγάλα μουσικά σχήματα με συνεργασίες με τον Γιάννη Σπανό, τον Αντώνη Καλογιάννη κι άλλους.
Ως τραγουδίστρια έχει εμφανίσεις εκτός από την Ελλάδα, στην Βιέννη και στην Αγγλία ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο ξενόγλωσσο κοινό. Τα τελευταία 16 χρόνια είναι μέλος ως τραγουδίστρια στο μουσικό σχήμα των Monie & Monie Conniente!!  

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 ώρα 21.15

Μουσική βραδιά με τους «Nuit de l’art»

Στέφανο Σεκέρογλου (βιολί)
Δημήτρη Αραμπατζή (ακορντεόν)

Όταν η φιλία ενώνει δυο μουσικούς, όταν η αναπνοή τους έχει ταυτόχρονο ρυθμό, όταν η δημιουργία τους κινείται με αρμονία, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαγικό αγγίζοντας την ψυχή των ακροατών.
Με αυτό τον τρόπο και έχοντας κοινή αγάπη για την καλή
μουσική και τη δημιουργία οδηγηθήκαμε στην σύμπραξη και την σύσταση των «Nuit de l’art».
To πρόγραμμά κινείται από τόπο σε τόπο και από μια χρονική περίοδο σε άλλη. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει δικές μας πρωτότυπες διασκευές προσαρμοσμένες στα όργανά μας με έμφαση στο tango, jazz, ελληνική ρετρό, Μάνο Χατζιδάκι, Edith Piaf, soundtracks από κινηματογράφο κ.α.

στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «ΑΣΤΕΡΙΑ»
Γενική είσοδος 5,00 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.