Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών : Παιδική παράσταση για τις οικογένειες των μελών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7
Δεκεμβρίου 2019 από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών παράσταση-μαύρο κουκλοθεάτρο για τα παιδιά των συναδέλφων-μελών μας. Στο κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, η παράσταση από το Κουκλοθέατρο Κρήτης ΄΄ταξίδεψε΄΄ όλους τους θεατές στην υπέροχη χώρα του βυθού, στη χώρα του ‘’ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑ’’ και τους συνεπήρε η πλοκή του θεάτρου και οι χαρακτήρες της.

Η εκδήλωση άφησε σε όλους άριστες εντυπώσεις, οι οποίες αποτυπώθηκαν στα παιδικά χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα και στην ικανοποίηση γονιών και συνοδών των μικρών μας φίλων.

«Η δική μας ικανοποίηση είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, να χαρίσουμε τις πλέον σημαντικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στο κοινό όλων των ηλικιών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Εφορευτικό Συμβούλιο και την προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών κα Αικατερίνη Μπούτζη για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου στην Ένωση μας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τους συντελεστές-ηθοποιούς του Κουκλοθεάτρου Κρήτης για την άψογη και όμορφη παράσταση. Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχηθήκαμε και ευχόμαστε σε όλους ενόψει εορτών Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο έτος με υγεία και ευημερία» αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.