Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Σέρρες : Δράση για το περιβάλλον

Όπως κάθε χρόνο, από το 2012, ο Δήμος Σερρών
συμμετέχει στην Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της χώρας μας το “Let’s do it Greece”.
Αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 θα επισκεφτούν την πόλη μας μέλη της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών Let’s Do It Greece “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, προκειμένου να μεταφέρουν και διαδώσουν και στις Σέρρες τον παλμό του εθελοντισμού για την μεγαλύτερη -ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα - εθελοντική εκστρατεία του Let’s Do It Greece 2020, την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.
Η συνάντηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ, στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, στις 5 στο απόγευμα, όπου θα φυτέψουμε μια ελιά, συμβολικά για όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν τη δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο προάγοντας το κίνημα του εθελοντισμού.
Στη συνάντηση μπορούν να παραβρεθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία ή μεμονωμένα άτομα προκειμένου να μοιραστούν το δικό τους εθελοντικό όραμα με τα μέλη της  Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών Let’s Do It Greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.