Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

To Xάρβαρντ βγήκε ξανά στους δρόμους της Αθήνας!

To Xάρβαρντ βγήκε ξανά στους δρόμους του κέντρου
της Αθήνας για να διαδηλώσει λέει κατά της κατάργησης του Πανεπιστημιακού Ασύλου και οι γονείς τους αντί να τα πλακώσουν στις κλωτσιές τα καμαρώνουν.
Καμαρώνουν τα βλαστάρια τους που θα παραμείνουν αμαθή στουρνάρια εύκολα θύματα και κομματικά πελατάκια των Τσιπραίων και των Κουτσουμπαίων του μέλλοντος.
Εκτός από το ότι ταλαιπωρούν τους οδηγούς και όσους εργάζονται στο κέντρο της πόλης δεν κάνουν παρά μια τρύπα στο νερό ενώ καταδικάζουν τους εαυτούς τους σε μια ζωή κομματικών κηφήνων οι οποίοι θα ζουν με την ελπίδα να διορισθούν στο δημόσιο διαφορετικά θα γερνάνε πίνοντας καφέδες, μπάφους και στριφτά στις καφετέριες της πόλης.
Αντί να διαδηλώσουν για την έλλειψη καθηγητών η συγγραμάτων, για την έλλειψη υποδομών και την σύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας διαδηλώνουν για την κατάργηση του ασύλου.
Πόσο κάγκουρες ποια;
Και οι γονείς τους τα καμαρώνουν.
Εύγε σε όλους μας…
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.