Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σιντικής : Πρόσκληση συμμετοχής στη Philoxenia

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σιντικής
θα συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, τη Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με στόχο την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος.
Philoxenia, εδώ και 35 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς. Από το 2014 ο δήμος Σιντικής, υλοποιεί –μεθοδικά και συντονισμένα- σχέδιο τουριστικής ανάδειξης της περιοχής μας, προκειμένου να πετύχουμε αύξηση της επισκεψιμότητας και ενίσχυση, ουσιαστικά, της τοπικής οικονομίας.
Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημίσουν την επιχείρηση και τις υπηρεσίες τους, μπορούν να φέρουν έντυπο διαφημιστικό υλικό, στο περίπτερο 15 stand 9 του Δήμου Σιντικής ή μέχρι το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου στο γραφείο του Αντιδήμαρχου Τουρισμού κ. Λεωνίδα Λεωνάκη στο δημοτικό κατάστημα Σιδηροκάστρου.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2323350270-203 ή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://philoxenia.helexpo.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.