Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Υποψήφιος για το ΔΣ της ΚΕΔΕ ο Αλέξανδρος Χρυσάφης

Υποψήφιος για το Δοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα
είναι ο δήμαρχος Σερραίων κ Αλέξανδρος Χρυσάφης . Ο κ Χρυσάφης θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που ηγούνται ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Τριακκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Η δέσμευση και των δυο είναι , ότι θα επιλεγεί για την θέση του Προέδρου αυτός που θα υπερψηφιστεί στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και έχει μάλιστα προταθεί ο «χαμένος» να καταλάβει την θέση του αντιπροέδρου.
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί για την προεδρία της  ΚΕΔΕ , στο κεντροδεξιό στρατόπεδο, θα συναγωνιστούν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Τριακκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Η δέσμευση και των δυο είναι , ότι θα επιλεγεί για την θέση του Προέδρου αυτός που θα υπερψηφιστεί στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και έχει μάλιστα προταθεί ο «χαμένος» να καταλάβει την θέση του αντιπροέδρου.
Ήδη έχει φτάσει σε τελικό στάδιο η κατάρτιση του ενιαίου ψηφοδελτίου , μετά από τις προτάσεις και των δυο μνηστήρων στην Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας , η οποία παίζει το ρόλο του εγγυητή της διαδικασίας. Όπως λένε πηγές της Πειραιώς , η κομματική θέση είναι ουδετερότητα απένατντι και στα δυο καταξιωμένα στελέχη και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, ποσοστό και έδρες.
Έτσι αποφεύγουν την οποιαδήποτε ανάμειξη στα εσωτερικά της διαδικασίας και προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να βοηθήσουν ουσιαστικά το ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι πρόσωπα, θεωρώντας ότι οι αυτοδιοικητικοί ξέρουν και δεν χρειάζονται υποδείξεις , ούτε παρεμβάσεις. Δεν επικροτούμε αποκλεισμούς , διαμηνύουν σε κάθε τόνο.

Για την ώρα τα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν κλειδώσει ως υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο πέρα των Κυρίζογλου – Παπαστεργίου είναι , ο Ηλίας Αποστολόπουλος ( Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού), ο Δημήτρης Κάρναβος (Δήμαρχος Καλλιθέας) , ο Νίκος Μελετίου ( Δήμαρχος Ασπροπύργου) , ο Στράτος Χαρχαλάκης (Δήμαρχος Κυθήρων) , ο Βασίλης Κορομάτζος ( Αντιδ. Αθηναίων) , ο Χρήστος Τεντόμας ( Πρόεδρος ΔΣ Αθηναίων) , ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος ( Αναπλ. Δήμαρχος Καλλιθέας), ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης)  από Αττική. 
Από την Δυτική Μακεδονία υποψήφιος θα είναι ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας, Παναγιώτης Πλακεντάς , ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης. Από την Ήπειρο υποψήφιοι θα είναι ο Δήμαρχος Άρτας, Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργίκος.
Την Κεντρική Μακεδονία θα εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιο , ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης , ο δήμαρχοις Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος , ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος , ο  Μουράτογλου Ιωάννης  Αντιδήμαρχος Έδεσσας  και Γεν. Γραμ. της ΚΕΔΕ  και ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κυριζίδης Μάκης. 

Τον Θεσσαλικό κάμπο  εκτός του Δημήτρη Παπαστεργίου, θα εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιο οι δήμαρχοι Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και πιθανώς ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος.
Από την Πελοπόννησο υποψήφιος θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Πύλου και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ  Δημήτρης Καφαντάρης και ο δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος , ενώ από την Δυτική Ελλάδα έχουν κλειδώσει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.
Από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στη λίστα είναι ο Αναστασιάδης Φίλιππος Δήμαρχος Παγγαίου , ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος , ο Παρασκευάς Πατσουρίδης από το Διδυμότειχο και από το Νότιο Αιγαίο, ο Κουκάς Κωνσταντίνος, πρώην Δήμαρχος Μυκόνου και ο Δαμουλάκης Γεράσιμος, πρώην Δήμαρχος Μήλου.
Την Στερεά Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιο οι:  Ταγκαλέγκας Ιωάννης, Δήμαρχος Λειβαδειάς και ο Γιάννης Κοντζιάς, Δήμαρχος Ιστιαίας.
Το Βόρειο Αιγαίο θα εκπροσωπήσει στο ψηφοδέλτιο ο δήμαρχος Χίου Κάρμαντζης Σταμάτης, ενώ από την Κρήτη θα συμμετέχουν οι Κεφαλογιάννης Σωκράτης, Δήμαρχος Ανωγείων και Ταταράκης Γιάννης, Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου.
Για την ώρα δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 
Τέλος για το Εποπτικό Συμβούλιο στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να συμμετάσχουν οι Βλάσσης Σιώμος ( Πεντέλη),  Νίκος Χιωτάκης ( Κηφισιά), Καλαριώτου Ρένα (Λάρισα), Ινιωτάκης Πέτρος (Ηράκλειο), Σουκουβέλος Γιώργος (Ζαγόρι) και ακόμη ένας υποψήφιος πιθανά από το Δήμο Αθηναίων.


 https://www.otavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.