Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : Οι τριεδρικές μας ¨¨έφαγαν ¨¨ την έδρα

Στην εκπομπή της Μαρκέλλας Μικέλη αρχίζουν
από Ε του 103 φιλοξενήθηκε ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ κ Μιχαλης Τζελέπης ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και σχολίασε και την πολιτική κατάσταση .
Κληθείς να σχολιάσει την απώλεια της βουλευτικής έδρας στις Σέρρες στις πρόσφατες εκλογές. Ο κ Τζελέπης ανέφερε ότι αν και στις Σέρρες το ποσοστό του κόμματος ήταν από τα υψηλότερα πανελλαδικά . Παρουσιάζοντας2 μάλιστα και μεγάλη αύξηση σε σχέση με τις εκλογές του 2015 . Εν τούτοις τα ¨¨τερτίπια ¨¨ του εκλογικού νόμου στέρησαν την έδρα. Αφού όπως σημείωσε η αύξηση του αριθμού των βουλευτών που εξέλεξε το ΚΙΝ.ΑΛ στις τριεδρικές στέρησαν την έδρα από τις Σέρρες .Συνεχίζοντας ο κ Τζελέπης ανέφερε οτι οι τριεδρικές προηγούνται στην κατανομή των εδρών .Και το ΚΙΝ.ΑΛ από τους 4 βουλευτές που είχε εκλέξει το 2015 ανέβηκε στους 10  πράγμα που έκανε αδύνατη την εκλογή βουλευτή στις Σέρρες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.