Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Αλ.Χατζηδημητρίου: «Κινούμαστε έξυπνα και προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή»


Μία άκρως ενδιαφέρουσα και αναλυτική συνέντευξη
έδωσε ο Σερραίος Πρόεδρος της νεοσύστατης Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Μιλώντας στο δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο και στο περιοδικό «ΜΕΤΑmagazino» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συγχώνευση των δύο(2) Τραπεζών (σσ Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών – Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας» , τις προοπτικές που ανοίγονται και τη στρατηγική που χαράσσεται από την Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης  κ.Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η νέα Περιφερειακή μας Τράπεζα στοχεύει να υλοποιήσει μία σειρά στρατηγικών δράσεων που θα της επιτρέψουν να εδραιωθεί στην αγορά της Κεντρικής Μακεδονίας, ως η αξιόπιστη και δυναμική τράπεζα που θα δημιουργήσει αξία για τους πελάτες, τα μέλη και τους εργαζομένους της, με ποιότητα χορηγήσεων και καταθέσεων, οργανωτική αποτελεσματικότητα και νέα προϊόντα άμεσης προτεραιότητας».
Επιπλέον, ο Προέδρος της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για την έμπρακτη και ουσιώδη στήριξη που παρείχε η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών στους τευτλοπαραγωγούς , τόνισε τα εξής : «Είναι αλήθεια πως σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο κατορθώσαμε αρχικά εντός 20 ημερών να χρηματοδοτήσουμε 1.450 αγρότες για να εξοφληθούν οφειλές της ΕΒΖ προς αυτούς, με πλήρως εξασφαλισμένη την αποπληρωμή και με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες, με πλήρη έλεγχο φερεγγυότητας και με αποτελεσματική διοικητική υποστήριξη. Συνεργαστήκαμε για το κοινό καλό της ΕΒΖ και των ανθρώπων της παραγωγής τόσο με την προηγούμενη, όσο και με τη σημερινή κυβέρνηση, πολύ αποτελεσματικά, ώστε να επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία προκειμένου να καταστεί δυνατή η επεξεργασία του συνόλου της φετινής σοδειάς των ζαχαρότευτλων»
Πηγή : ΜΕΤΑmagazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.