Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Δήμος Σιντικής -Ιωσήφ Παναγιωτίδης : οι Δήμοι δεν είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί

Δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή ασκεί ο Ιωσηφ
Παναγιωτίδης με αφορμη την πρόθεση της να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας των παιδικών σταθμών Πορροίων και Κερκίνης . Ο κ Παναγιωτίδης τονίζει οτι οι δήμοι δεν λειτουργούν με βάση το κέρδος. Ενω ο ίδιος δεσμευεται οτι σε λίγες μέρες θα καταθέσει την πρόταση του που θα επιτρέψει την λειτουργία των δύο παιδικών σταθμών

ΔΙαβάστε την ανακοίνωση του κ Παναγιωτίδη


Όπως φαίνεται στην παρακάτω πρόσκληση , η παρούσα δημοτική αρχή , αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει ( για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες) με στόχο να κλείσει τους δύο Παιδικούς Σταθμούς Άνω Πορροίων και Κερκίνης. Το θέμα πήρε προ δύο ημερών αναβολή λόγω μή απαρτίας. Επισημαίνουμε ότι οι δήμοι δεν είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί που λειτουργούν με σκοπό το κέρδος αλλά υπηρετούν τους φορολογούμενους πολίτες και επιλύουν κοινωνικά προβλήματα. Πρέπει ορισμένοι να αποβάλουν αυτήν την νοοτροπία του κέρδους , στην οποία έχουν συνηθίσει να λειτουργούν και είναι η μόνη που καταλαβαίνουν , και να αντιληφθούν επιτέλους τον ρόλο τους και το τί ακριβώς σημαίνει εκπαίδευση και πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής. Τα μικρά αυτά παιδιά, στην τρυφερή αυτή και ευαίσθητη ηλικία , δέν μπορούν, κάποιοι αδαείς , να τα υποβάλουν σε αυτήν την απίστευτα βάρβαρη ταλαιπωρία και στον κίνδυνο των καθημερινών μετακινήσεων από την πρώτη τους επαφή με τον κόσμο και το σύστημα εκπαίδευσης και να οδηγούν τους ενδιαφερόμενους γονείς σε τραγικό αδιέξοδο. Στον παιδικό Σταθμό τα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την κοινωνία, μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά, προετοιμάζονται για την κοινωνική τους ένταξη και αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον πραγματικό κόσμο. Η δικαιολογία εξοικονόμησης χρημάτων είναι αστεία και στερείται κάθε σοβαρότητας. Κάποιοι που έβρισκαν με μεγάλη ευκολία χιλιάδες ευρώ για λουλούδια τώρα δηλώνουν αδυναμία να βρουν τα χρήματα για δύο σχολεία. Μήπως το είχαν σχεδιασμένο;;;Εάν δεν μπορούν να βρούν λύση ας κάνουν υπομονή λίγες ημέρες, θα τους την υποδείξουμε !!!
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Επι κεφαλής της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΙΝΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.