Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΝΟΔΕ Σερρών : ¨¨Κόπηκε ¨¨ ο Μενέλαος Βλάχβεης - Οι υποψήφιοι ( ολα τα ονόματα )

Έκτος γαλάζιου ψηφοδελτίου μένει ο πρώην βουλευτής κ Μενέλαος Βλάχβεης 



Διαβάστε περισσότερα




























6 σχόλια:

  1. Φτου σας ρε ξεφτιλισμενοι Κόψατε τον γιατρό καρδιοχειρουργο και βάλατε τις κυρά κατινες, τα μπάζα. Αίσχος δεν αλλάζετε εσείς.Τα συμφεροντα ορισμενων εξυπηρετείτε. Οταν τα παίρνατε από τον πατέρα του ηταν καλά ξεφτιλισμενοι. Και ξανά αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο 3:17 @
    Μήπως οι λόγοι για τους οποίους κόπηκε αντικατοπτρίζονται στο σχόλιό σας με το οποίο προσπαθείτε να τον υπερασπιστείτε?
    Για προσέξτε. Δεν αναφέρετε πουθενά το όνομά του (για τον καθένα μας το όνομά μας είναι το κύριο κομμάτι της υπόστασής μας). Αντιθέτως αναφέρετε την ιδιότητά του, γιατρός καρδιοχειρουργός (με άρωμα δεκαετίας του 60, όταν με κόμπλεξ και διάθεση κολαούζου αποκαλούσαν τον γιατρό μόνο με τον προσδιορισμό του επαγγέλματός του) και την καταγωγή του, παιδί του πατέρα του που τα έσταζε (δεν το υιοθετώ καθόσον δεν έχω προσωπική αντίληψη επ΄ αυτού, εσείς γνωρίζετε).
    Θα είχε ίσως νόημα να αναφερόσασταν στα έργα του και την ικανότητά του είτε ως νομοθέτη είτε ως ελεγκτή της εξουσίας.
    Αυτό ας είναι το κριτήριο μας και όχι το ποιόν είχαμε γείτονα, με ποιόν είχαμε επαγγελματική σχέση, ποιος γράφει ωραία στις κάμερες, ποιος μας έσβησε μια κλήση, ποιος λέει ωραία ανέκδοτα, ποιος έπαιζε σε πετυχημένη σειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς φίλο σχολιαστή 4:17 μ.μ.

    Σαφέστατα η αξιολογική κρίση
    περί της κοινοβουλευτικής ικανότητος ενός βουλευτή,
    πρέπει να λαμβάνει υπόψιν εκτός άλλων
    και την λειτουργικότητα του ως νομοθέτη...

    Υπενθυμίσω απλώς ότι ο καρδιοχειρουργός κ.Μενέλαος Βλάχβεης
    υπήρξε το 2012 νεοεκλεγείς κυβερνητικός βουλευτής,
    σε μία άκρως ταραχώδη κοινοβουλευτική περίοδο,
    εν μέσω αναγκαστικής εφαρμογής πολιτικών νομοθετημάτων
    μνημονιακής λογικής ...

    Οσο αφορά τους, με ειρωνική διάθεση, περί κριτηρίων λόγους,
    δεν γράφει ωραία στις κάμερες,δεν σβήνει κλίσεις,
    δεν λέει ωραία ανέκδοτα,δεν παίζει σε επιτυχημένη σειρά.

    Τον διέκρινε όμως ήθος,ειλικρινής διάθεση για προσφορά,
    και υψηλής αισθητικής αστική πολιτική ευγένεια...

    apolitic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ ,ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΥ ,ΤΟΥ ΓΚΟΛΕΜΗ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ.ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΝΕΨΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ.AΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο Κ.ΒΛΑΧΒΕΗΣ (ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)ΠΗΡΕ 13129 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ 6000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΛΙ,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ apolitic
    Το σχόλιό μου (4:17) είναι μια απάντηση στον πρώτο σχολιαστή ο οποίος θα μπορούσε να αναφερθεί σε όλα όσα επισημαίνετε για τον κ. Βλάχβεη αλλά αυτός προτίμησε να τον "θάψει", κατά την γνώμη μου, με την υπερασπιστική γραμμή που επέλεξε, αναφερόμενος και μόνον, στο επάγγελμά του και στον πατέρα του που τα έσταζε. Στην ταραχώδη εποχή που εκλέχτηκε ο τόπος "καιγόταν" για άλλου είδους πολιτικούς, έμπειρους, δυναμικούς, καινοτόμους, διορατικούς και δυστυχώς, στους δύσκολους εκείνους καιρούς, η αστική ευγένεια και η διάθεση (και μόνη αυτή) περίσσευε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όσοι εκλέχτηκαν πληρούσαν αυτές τις προϋποθέσεις, το αντίθετο μάλιστα.
    Όσον αφορά στα αντικριτήρια επιλογής αντιπροσώπου μας τα οποία θέτω, σαφώς και δεν αφορούν όλα στον κ.Βλάχβεη (ίσως φταίω που δεν το διευκρίνισα), καθόσον έχει το ψηφοδέλτιο πλήθος "ικανών" της μικροπολιτικής απέναντι στους οποίους οφείλουμε να είμαστε υποψιασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.